Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Contributor
cellt2
Posts: 40
Registered: ‎12-01-2010
Message 1 of 2 (274 Views)

Importing Inventor Design Accelerator Components into Showcase

274 Views, 1 Replies
02-03-2013 08:56 PM

Hi,

I have a hybrid issue here. 

 

When I import an Inventor model to Showcase, bolted connections are missing the bolt.  I get the washers and nuts but the bolt is gone.  I can overcome this by saving the bolt part in a project folder but this is time consuming. 

 

Are there some settings I am missing or is it just another item to add to the fixit list?

*Expert Elite*
blair
Posts: 4,061
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 2 (265 Views)

Re: Importing Inventor Design Accelerator Components into Showcase

02-03-2013 11:48 PM in reply to: cellt2

Make sure that you selected the correct Project file from Inventor that your IAM was created under. This will allow Showcase to find the directories for all the parts.

 

Also make sure that you are current on all Showcase SP's. SP4 or even R1 (after SP4).

 

Since you didn't post your version release I am assuming 2013

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

IV2015 up2 PDSU / Sim Mech 2015 /
Win7-64
EVGA X79 - Classified, iCore7 3930k 32Gb Quad-Channel
950Gb (2 x 500Gb Sata III SSD RAID0 Adaptec 6805E Controller)
Nvidia GTX-690 Classified - 335.23
SpacePilot Pro 3.17.7, 6.17., 4.11
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.