Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
128 Posts
1 Kudo
Registered: ‎02-16-2007
Post 1 of 3

i assmblies

164 Views, 2 Replies
10-25-2012 07:42 AM

I am using IV 2010.  When creating i assemblies with iparts is the programs normal function to ask you to save when you toggle between the i assemblies? The reason I ask is my current i assembly keeps asking me to update when toggling back and forth between the assemblies.  I tried a rebuild then regenerate all and that did not work. I deleted all the files that make up the iparts and iassemblies and did a regenerate and that did not work.  I decided to recreate the i assemblies however I am trying to also find out why it kept asking me to update something that did not change.  I would rather not go through the trouble only to find out when I am finished the program wants me to update something that does not change.  Thanks.

Distinguished Mentor
541 Posts
33 Kudos
Registered: ‎12-15-2008
Post 2 of 3

Re: i assmblies

10-25-2012 11:17 AM in reply to: scoopthepoop2000

This is not normal behavior...at least i have never seen this

Inventor 2010 Certified Professional
Distinguished Contributor
128 Posts
1 Kudo
Registered: ‎02-16-2007
Post 3 of 3

Re: i assmblies

10-26-2012 10:06 AM in reply to: scoopthepoop2000

just to make sure we are talking about the same thing.  When you have your i assembly open you activate the next i assembly what happens when you hit the save button does it read Do you want to save changes to  "particular i assembly" and its dependents or does it just save it like a normal assembly (by normal I mean no i assembly)? Keep in mind I have made no changes to the parts that make up that i assembly and the i part that make up the assembly have been generated to the current rev. also all this happens on a stand alone computer without vault.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post