Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Member
urmil2229
Posts: 10
Registered: ‎10-12-2011
Message 1 of 3 (1,266 Views)
Accepted Solution

How can UCS Change

1266 Views, 2 Replies
05-02-2012 11:02 PM

Dear Sir,

 

As per file attached named UCS-01, there is by default UCS comes in part & assembly files.

 

I want the by default position of UCS, as I have attached file named UCS-02.

 

Pls suggest the settings.

 

Urmil Bhavsar

In your part and assembly templates, orient the coordinate system as you have shown, then right click on the View Cube and select Set Current View as Home > Fit to View.

Dear sir,

 

We got success as per your suggestion.

 

Thanks a lot . . . 

 

urmil bhavsar

*Pro
sbixler
Posts: 1,968
Registered: ‎09-15-2003
Message 2 of 3 (1,204 Views)

Re: How can UCS Change

05-06-2012 11:44 AM in reply to: urmil2229

In your part and assembly templates, orient the coordinate system as you have shown, then right click on the View Cube and select Set Current View as Home > Fit to View.

Active Member
urmil2229
Posts: 10
Registered: ‎10-12-2011
Message 3 of 3 (1,188 Views)

Re: How can UCS Change

05-06-2012 09:51 PM in reply to: urmil2229

Dear sir,

 

We got success as per your suggestion.

 

Thanks a lot . . . 

 

urmil bhavsar

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.