Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*Expert Elite*
karthur1
Posts: 4,197
Registered: ‎04-27-2005
Message 1 of 4 (96 Views)

Hole Note does not update after I change the part

96 Views, 3 Replies
11-28-2012 05:44 AM

Using 2013 sp1.1

 

After I change the hole size in the part, the callout in my hole note does not update. (crazy, I know).

 

Watch this video.

 

If I pull a new hole note after the change, it has the correct dimension. But, if I change the hole size again, this new hole note does not update.

 

I put the part on a new idw and it updates correctly, so somehow the idw is hosed.

 

 

Kirk A.

Windows 7 x64 -12 GB Ram
Intel i7-930 @ 3.60ghz
nVidia GTS 250 -1GB (Driver 301.42)
INV Pro R2013, SP1.1
Vault Basic 2013

*Expert Elite*
Cadmanto
Posts: 3,231
Registered: ‎12-07-2011
Message 2 of 4 (92 Views)

Re: Hole Note does not update after I change the part

11-28-2012 05:55 AM in reply to: karthur1

Kirk,

Couple of thoughts.

Did you try a complete rebuild of the drawing after the update?

Also what happenes if you use that same part and create a completely new drawing?  Does that drawing update?

Best Regards,
Scott McFadden
Inventor Professional 2013
(Colossians 3:23-25)

*Expert Elite*
karthur1
Posts: 4,197
Registered: ‎04-27-2005
Message 3 of 4 (88 Views)

Re: Hole Note does not update after I change the part

11-28-2012 06:19 AM in reply to: Cadmanto

"Same part in new drawing"... it updates correctly (see my original post).

 

"Complete rebuild of the drawing"....  Its greyed out in the idw.  A rebuild all of the ipt after the change doesnt help either.

Valued Contributor
34mark713
Posts: 77
Registered: ‎02-03-2006
Message 4 of 4 (20 Views)

Re: Hole Note does not update after I change the part

08-21-2014 06:06 AM in reply to: karthur1

Sorry to bring up an old message...but did you find an answer to this?  I am using Inventor 2014 (all service packs installed) and I just had the same issue as the video you placed.  Edited a hole in the part, but the .hole note did not update.  Just wondering if I am missing something.

 

Thanks for any help

 

Mark

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.