Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Mentor
tuliobarata
Posts: 164
Registered: ‎11-30-2007
Message 1 of 4 (307 Views)

Frame - Notch with offset

307 Views, 3 Replies
10-05-2012 12:58 PM

Hey again guys,

 

Another question using IV 2013  and Frames.

When i get some frames and need to use the feature NOTCH, is there a way to put one offset on it ? like we can do using MITER ?

The solution we've found here is in every member that we use NOTCH, we enter in the frame part and then use the feature THICKEN/OFFSET, this wey i can get the standard offset of 3mm that we use here for welding.

Or, if there is other easy way instead of NOTCH, to make one frame get to other with offset.

 

The image below shows what i mean, i need to get this off set in the frames on Z AXIS.

02.002.png

 

Thanks very much!

 

Túlio Barata

IV 2013
*Expert Elite*
PaulMunford
Posts: 919
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 4 (300 Views)

Re: Frame - Notch with offset

10-05-2012 02:01 PM in reply to: tuliobarata
Mentor
tuliobarata
Posts: 164
Registered: ‎11-30-2007
Message 3 of 4 (261 Views)

Re: Frame - Notch with offset

10-08-2012 01:56 PM in reply to: PaulMunford

Thanks man!

 

Well, a good way to solve it with that answer, better than mine when i get many and many frames...

 

 

 

Túlio Barata

IV 2013
*Expert Elite*
PaulMunford
Posts: 919
Registered: ‎11-13-2006
Message 4 of 4 (225 Views)

Re: Frame - Notch with offset

11-01-2012 12:39 AM in reply to: tuliobarata

No Problem :smileyhappy:

The CAD Setter Out Blog @CadSetterOut

Inventor Surfacing | AutoCAD | CAD Standards
 
Please use the Mark Solutions! Accept as Solution or Give Kudos! Kudos functions - Thank you!
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.