Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*Singlehurst, Rob
Message 1 of 7 (35 Views)

Following components need to be updated???

35 Views, 6 Replies
11-03-2002 08:28 PM
With one particular project I'm getting this error since updating to R6 when
opening an assembly drawing.

Anyone else had this and know whast causes it? I click OK and presumably
Assembly.iam is opened in the background and the drawing opens up with no
problems. But each time I open this drawing I get the same dialog box.

Cheers,

--Rob Singlehurst
Distinguished Contributor
jorgen
Posts: 578
Registered: ‎08-03-2003
Message 2 of 7 (35 Views)

Re: Following components need to be updated???

11-03-2002 08:31 PM in reply to: *Singlehurst, Rob
Have those components been properly migrated?
*Singlehurst, Rob
Message 3 of 7 (35 Views)

Re: Following components need to be updated???

11-03-2002 08:32 PM in reply to: *Singlehurst, Rob
Sorry, should have put the attachment in CF!!
*Dotson, Sean
Message 4 of 7 (35 Views)

Re: Following components need to be updated???

11-03-2002 08:35 PM in reply to: *Singlehurst, Rob
I posted this a few days ago see "Data resident in memory error". A few
others are seeing this as well. Don't know why and Autodesk has yet to
respond on this particular topic...
--
Sean Dotson, PE
http://www.sdotson.com
remove all #s from email
-----------------------------------------
"Rob Singlehurst" wrote in message
news:6E1931B7D7B7C351D9D2210EAEBE8037@in.WebX.maYIadrTaRb...
> With one particular project I'm getting this error since updating to R6
when
> opening an assembly drawing.
>
> Anyone else had this and know whast causes it? I click OK and presumably
> Assembly.iam is opened in the background and the drawing opens up with no
> problems. But each time I open this drawing I get the same dialog box.
>
> Cheers,
>
> --Rob Singlehurst
>
>


----------------------------------------------------------------------------
----
*Singlehurst, Rob
Message 5 of 7 (35 Views)

Re:

11-03-2002 08:35 PM in reply to: *Singlehurst, Rob
Jorgen,
Yes, I've just migrated them again to be sure and they had already been
migrated. Funny that I've not seen this error with any other projects.
"jorgen" wrote in message
news:f11f503.0@WebX.maYIadrTaRb...
> Have those components been properly migrated?
*Singlehurst, Rob
Message 6 of 7 (35 Views)

Re:

11-03-2002 08:41 PM in reply to: *Singlehurst, Rob
Thanks Sean,

I've just tried creating a new drawing of the assembly and get the same
error when creating a view. Have to wait and see what Autodesk says on the
matter.

Cheers

--Rob Singlehurst

"Sean Dotson" wrote in message
news:smileyvery-happy:D389C4F2A6EDEEBCAD547FA66F3D3CB@in.WebX.maYIadrTaRb...
> I posted this a few days ago see "Data resident in memory error". A few
> others are seeing this as well. Don't know why and Autodesk has yet to
> respond on this particular topic...
> --
> Sean Dotson, PE
> http://www.sdotson.com
> remove all #s from email
> -----------------------------------------
> "Rob Singlehurst" wrote in message
> news:6E1931B7D7B7C351D9D2210EAEBE8037@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > With one particular project I'm getting this error since updating to R6
> when
> > opening an assembly drawing.
> >
> > Anyone else had this and know whast causes it? I click OK and
presumably
> > Assembly.iam is opened in the background and the drawing opens up with
no
> > problems. But each time I open this drawing I get the same dialog box.
> >
> > Cheers,
> >
> > --Rob Singlehurst
> >
> >
>
>
> --------------------------------------------------------------------------
--
> ----
>
>
>
>
>
*Laimer, Leo
Message 7 of 7 (35 Views)

Re: Following components need to be updated???

11-03-2002 08:47 PM in reply to: *Singlehurst, Rob
I'm seeing this error on about 30% of the idw's.
And, again, the German translation is very misleading - it says that the
drawing needs to be updated to it's current state, and that the drawing
reflects the current state (Why would it then need an update?)

Regards,
--
Leo Laimer
Maschinen- und Fertigungstechnik
A-4820 Bad Ischl - Austria


"Rob Singlehurst" schrieb im Newsbeitrag
news:6E1931B7D7B7C351D9D2210EAEBE8037@in.WebX.maYIadrTaRb...
> With one particular project I'm getting this error since updating to R6
when
> opening an assembly drawing.
>
> Anyone else had this and know whast causes it? I click OK and presumably
> Assembly.iam is opened in the background and the drawing opens up with no
> problems. But each time I open this drawing I get the same dialog box.
>
> Cheers,
>
> --Rob Singlehurst
>
>


----------------------------------------------------------------------------
----
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.