Inventor General Discussion

Reply
*Bedford, Chris
Message 1 of 5 (41 Views)

Fastener Storage

41 Views, 4 Replies
11-07-2002 06:42 AM
I am using the fastener library that is on the browser in IV6. When I add a
fastener to an assembly it stores the new fastener in the same folder as the
assembly file. How do I get it to store the fasteners in a library folder
like it did in IV5.3?

Thanks

Chris B
*Support\, Autodesk
Message 2 of 5 (41 Views)

Re: Fastener Storage

11-07-2002 06:42 AM in reply to: *Bedford, Chris
Chris,

Click the configure button in the Content Library main page and change the
location to Library.

--
Regards,
Jason Ruge
Manufacturing Product Support
Autodesk, Inc.


"Chris Bedford" wrote in message
news:E16766014821ECD53E790F27E40466C5@in.WebX.maYIadrTaRb...
> I am using the fastener library that is on the browser in IV6. When I add
a
> fastener to an assembly it stores the new fastener in the same folder as
the
> assembly file. How do I get it to store the fasteners in a library folder
> like it did in IV5.3?
>
> Thanks
>
> Chris B
>
>
*Strenk, Jim
Message 3 of 5 (41 Views)

Re:

11-08-2002 03:03 AM in reply to: *Bedford, Chris
Jason;

Would it be possible to go thru the required steps for making changes as
suggested by the original poster?


"Jason Ruge (Autodesk Support)" wrote in
message news:345DBF076E927C92CC2D36ADC926429E@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Chris,
>
> Click the configure button in the Content Library main page and change the
> location to Library.
>
> --
> Regards,
> Jason Ruge
> Manufacturing Product Support
> Autodesk, Inc.
>
>
> "Chris Bedford" wrote in message
> news:E16766014821ECD53E790F27E40466C5@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > I am using the fastener library that is on the browser in IV6. When I
add
> a
> > fastener to an assembly it stores the new fastener in the same folder as
> the
> > assembly file. How do I get it to store the fasteners in a library
folder
> > like it did in IV5.3?
> >
> > Thanks
> >
> > Chris B
> >
> >
>
>
*Support\, Autodesk
Message 4 of 5 (41 Views)

Re:

11-08-2002 03:38 AM in reply to: *Bedford, Chris
Jim,

I am sorry, but I am not following what you are asking for.
Would you like me to list out the steps to do this step by step, click by
click or....?

--
Regards,
Jason Ruge
Manufacturing Product Support
Autodesk, Inc.


"Jim Strenk" wrote in message
news:5E46AF3B7C2E9614B74CA62D664274CC@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Jason;
>
> Would it be possible to go thru the required steps for making changes as
> suggested by the original poster?
>
>
> "Jason Ruge (Autodesk Support)" wrote in
> message news:345DBF076E927C92CC2D36ADC926429E@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > Chris,
> >
> > Click the configure button in the Content Library main page and change
the
> > location to Library.
> >
> > --
> > Regards,
> > Jason Ruge
> > Manufacturing Product Support
> > Autodesk, Inc.
> >
> >
> > "Chris Bedford" wrote in message
> > news:E16766014821ECD53E790F27E40466C5@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > > I am using the fastener library that is on the browser in IV6. When I
> add
> > a
> > > fastener to an assembly it stores the new fastener in the same folder
as
> > the
> > > assembly file. How do I get it to store the fasteners in a library
> folder
> > > like it did in IV5.3?
> > >
> > > Thanks
> > >
> > > Chris B
> > >
> > >
> >
> >
>
>
*Bedford, Chris
Message 5 of 5 (41 Views)

Re:

11-10-2002 01:05 PM in reply to: *Bedford, Chris
Hi guys,

Thanks for the reply Jason. The configure button was what I was looking for.
Jim's right though, there is a little more to work through to set saving
paths etc. once you are in the configure section.

Cheers

Chris B

Jason Ruge (Autodesk Support) wrote in
message news:smileyvery-happy:E146DBB4E9D50BD1BD0B45F71DBFB2A@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Jim,
>
> I am sorry, but I am not following what you are asking for.
> Would you like me to list out the steps to do this step by step, click by
> click or....?
>
> --
> Regards,
> Jason Ruge
> Manufacturing Product Support
> Autodesk, Inc.
>
>
> "Jim Strenk" wrote in message
> news:5E46AF3B7C2E9614B74CA62D664274CC@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > Jason;
> >
> > Would it be possible to go thru the required steps for making changes as
> > suggested by the original poster?
> >
> >
> > "Jason Ruge (Autodesk Support)" wrote
in
> > message news:345DBF076E927C92CC2D36ADC926429E@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > > Chris,
> > >
> > > Click the configure button in the Content Library main page and change
> the
> > > location to Library.
> > >
> > > --
> > > Regards,
> > > Jason Ruge
> > > Manufacturing Product Support
> > > Autodesk, Inc.
> > >
> > >
> > > "Chris Bedford" wrote in message
> > > news:E16766014821ECD53E790F27E40466C5@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > > > I am using the fastener library that is on the browser in IV6. When
I
> > add
> > > a
> > > > fastener to an assembly it stores the new fastener in the same
folder
> as
> > > the
> > > > assembly file. How do I get it to store the fasteners in a library
> > folder
> > > > like it did in IV5.3?
> > > >
> > > > Thanks
> > > >
> > > > Chris B
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.