Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Contributor
abscissa
Posts: 31
Registered: ‎10-05-2003
Message 1 of 8 (122 Views)

Fastener Library setup under Tools

122 Views, 7 Replies
11-13-2002 06:42 AM
Hi Group, I can't seem to setup the fastener lib. under the Tools menu because it is not showing up(not here). I have tried reinstalling it but it still is not here...what am I missing...it was setup for this assembly before
Ron
*Germer, Ole
Message 2 of 8 (122 Views)

Re: Fastener Library setup under Tools

11-13-2002 07:10 AM in reply to: abscissa
The fastener library needs the specific name as
shown when installing.  But why use the library when it is so much easier
to use iPart hardware from
href="http://www.cbliss.com">www.cbliss.com
   After all you can
both change the length of a bolt and also change the size without
reconstraining.

 


 

 

style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Hi
Group, I can't seem to setup the fastener lib. under the Tools menu because it
is not showing up(not here). I have tried reinstalling it but it still is not
here...what am I missing...it was setup for this assembly before

Ron
*Yeandle, Laurence
Message 3 of 8 (122 Views)

Re: Fastener Library setup under Tools

11-13-2002 07:15 AM in reply to: abscissa
Do you get any mention of " Fasteners" at all
under tools? If yes Make a library named "_Inventor Fastener Library V?" What it
says in fastener set up under tools/ If no it is not installed, this is a
separate install under 5.3. If you installed it look in programs/AutoDesk/ and
there should be a fastener folder, if its not there try repair program or
uninstall IV and reinstall.


--
Laurence,
  
Power is nothing without
Control
---
        


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Hi
Group, I can't seem to setup the fastener lib. under the Tools menu because it
is not showing up(not here). I have tried reinstalling it but it still is not
here...what am I missing...it was setup for this assembly before

Ron
Active Contributor
abscissa
Posts: 31
Registered: ‎10-05-2003
Message 4 of 8 (122 Views)

Re:

11-13-2002 07:29 AM in reply to: abscissa
Hi Laurence...Here is no mention of " Fasteners" at all under tools...and no matter what I seem to do I can't get that icon or menu to load. I haven't had a problem with it in the past today is just one of those day that nothing seem to be going right.
Ron
*Yeandle, Laurence
Message 5 of 8 (122 Views)

Re:

11-13-2002 07:45 AM in reply to: abscissa
Have you tried reinstalling fasteners from 5.3 CD?
uninstall first, is this network?


--
Laurence,
  
Power is nothing without
Control
---
        


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Hi
Laurence...Here is no mention of " Fasteners" at all under tools...and no
matter what I seem to do I can't get that icon or menu to load. I haven't had
a problem with it in the past today is just one of those day that nothing seem
to be going right.
Ron
Active Contributor
abscissa
Posts: 31
Registered: ‎10-05-2003
Message 6 of 8 (122 Views)

Re:

11-13-2002 08:05 AM in reply to: abscissa
No..I'm working local and all is install local not network I will tried reinstalling. Should this be stalled as a user or do I have to install it as admin. IV5 sp2 Win2k sp2
*Mike
Message 7 of 8 (122 Views)

Re:

11-13-2002 09:44 PM in reply to: abscissa
check "Add-ins" under tools and make sure
"&Fasteners" is loaded on startup.  Also make sure there is a line in
you project file in the library search paths that is named: _Inventor Fastener
Library V1


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
No..I'm
working local and all is install local not network I will tried reinstalling.
Should this be stalled as a user or do I have to install it as admin. IV5 sp2
Win2k sp2
Active Contributor
abscissa
Posts: 31
Registered: ‎10-05-2003
Message 8 of 8 (122 Views)

Re:

11-14-2002 12:38 AM in reply to: abscissa
I have reinstalled the fastener library and check "Add-ins" and the "&Fasteners" is loaded on startup. There is also a correct line in my projects file in the library search paths that is named: _Inventor Fastener Library V1. I load up IV and that still is not sign of the Libray under tools ... weird.
Ron
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.