Inventor General Discussion

Reply
*PANNING, AUGUST
Message 1 of 4 (50 Views)

Error while opening .idw file

50 Views, 3 Replies
12-05-2002 02:20 AM
I have a .idw file of a .iam that is not opening. I keep getting the msg
"Errors were created when opening this file, and error log is being
created".
The file was opening fine until I made a "save as copy" of the model and
modified it (the models were the samw except for on dimension); then made a
new .idw for the new modified save as copy.
The original model opens fine, as does the save as copy model AND its .idw.
There any way to save the .idw or will it have to be redrawn again?
*running IV 6 SP1*
*Cross, Gary
Message 2 of 4 (50 Views)

Re: Error while opening .idw file

12-05-2002 04:22 AM in reply to: *PANNING, AUGUST
I am getting the exact same error on an IDW too. I went in & did a rebuild
all in the IAM & opened & saved the IPN-no problems with those files. But I
still cannot open my IDW.
Anyone out there have any clues to what might be happening?

Gary
gcross@crossdesign.com



"AUGUST PANNING" wrote in message
news:CD9182A11BB54A2AAFE85C2A08FFA5A1@in.WebX.maYIadrTaRb...
> I have a .idw file of a .iam that is not opening. I keep getting the msg
> "Errors were created when opening this file, and error log is being
> created".
> The file was opening fine until I made a "save as copy" of the model and
> modified it (the models were the samw except for on dimension); then made
a
> new .idw for the new modified save as copy.
> The original model opens fine, as does the save as copy model AND its
.idw.
> There any way to save the .idw or will it have to be redrawn again?
> *running IV 6 SP1*
>
>
*Puschner, Michael
Message 3 of 4 (50 Views)

Re:

12-05-2002 10:56 PM in reply to: *PANNING, AUGUST
Did you use weld IAMs ?
Same problem here with an IDW of an IAM with a weld sub assembly.
Using a "normal" IAM instead of the weld iam the IDW is opening fine again.

--
Michael Puschner
mp@scholle.de




"Gary Cross" schrieb im Newsbeitrag
news:AD43240C8E9B11946CA18FCF4505D602@in.WebX.maYIadrTaRb...
> I am getting the exact same error on an IDW too. I went in & did a rebuild
> all in the IAM & opened & saved the IPN-no problems with those files. But
I
> still cannot open my IDW.
> Anyone out there have any clues to what might be happening?
>
> Gary
> gcross@crossdesign.com
>
>
>
> "AUGUST PANNING" wrote in message
> news:CD9182A11BB54A2AAFE85C2A08FFA5A1@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > I have a .idw file of a .iam that is not opening. I keep getting the msg
> > "Errors were created when opening this file, and error log is being
> > created".
> > The file was opening fine until I made a "save as copy" of the model and
> > modified it (the models were the samw except for on dimension); then
made
> a
> > new .idw for the new modified save as copy.
> > The original model opens fine, as does the save as copy model AND its
> .idw.
> > There any way to save the .idw or will it have to be redrawn again?
> > *running IV 6 SP1*
> >
> >
>
>
*PANNING, AUGUST
Message 4 of 4 (50 Views)

Re:

12-06-2002 03:25 AM in reply to: *PANNING, AUGUST
No welding involved.
This is large number of assosiative piping in it though.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.