Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Valued Mentor
stevec781
Posts: 685
Registered: ‎05-29-2009
Message 1 of 3 (136 Views)

Error Message - Solid no longer exported?

136 Views, 2 Replies
12-10-2009 07:00 AM
I have an assembly with a part and a mirrored copy of it. When I update the orginal the mirror doesnt update anymore - it used to work fine.

There is an info icon that says the 'solid is no longer exported'.

How did that happen? What have I done wrong this time?

Thanks
Steve
*Igor Mironenko
Message 2 of 3 (136 Views)

Re: Error Message - Solid no longer exported?

12-10-2009 04:18 PM in reply to: stevec781
Most likely nothing. That error happens at random. All you have to do is to
run recovery tool (red cross) and select the option "Check solid for export"
in the problematic part.
Regards,
Igor.

--
Web: www.meqc.com.au
www.boatworks.meqc.com.au
wrote in message news:6302655@discussion.autodesk.com...
I have an assembly with a part and a mirrored copy of it. When I update the
orginal the mirror doesnt update anymore - it used to work fine.

There is an info icon that says the 'solid is no longer exported'.

How did that happen? What have I done wrong this time?

Thanks
Steve
New Member
SrinivasRekapally
Posts: 1
Registered: ‎07-04-2014
Message 3 of 3 (23 Views)

Re: Error Message - Solid no longer exported?

07-04-2014 01:44 AM in reply to: *Igor Mironenko

HI Igor,

 

Been long time since you answered. though when I encountered this error after running the recovery tool I did not get the option "Check solid for export". Though the error was rectified by other option "Mark for export", I would like to know what exactly does this error mean? Could you please help me with that? I am using Inventor 2010.

 

Regards,

Srinivas


*Igor Mironenko wrote:
Most likely nothing. That error happens at random. All you have to do is to
run recovery tool (red cross) and select the option "Check solid for export"
in the problematic part.
Regards,
Igor.

--
Web: www.meqc.com.au
www.boatworks.meqc.com.au
wrote in message news:6302655@discussion.autodesk.com...
I have an assembly with a part and a mirrored copy of it. When I update the
orginal the mirror doesnt update anymore - it used to work fine.

There is an info icon that says the 'solid is no longer exported'.

How did that happen? What have I done wrong this time?

Thanks
Steve

 

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.