Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Contributor
SaskClay
Posts: 12
Registered: ‎07-10-2003
Message 11 of 12 (150 Views)

Re: error in Rse clone commander

12-17-2013 12:09 PM in reply to: blair
Can anyone confirm if Inv 13 or 14 updates resolved this issue?
Member
STRIKER-360
Posts: 5
Registered: ‎04-17-2013
Message 12 of 12 (97 Views)

Re: error in Rse clone commander

02-25-2014 06:11 PM in reply to: rajeshindi
Hi, I have inventor 2014 SP1 Update 2 and I'm getting the same error when trying to extract and save an i-Feature. I don't have any assemblies involved, just a single .ipt. My first attempt was trying to extract an iFeature including several individual features (1 extrude, 1 fillet and 1 rectangular pattern) and I kept getting the error message. The only way I could extract it correctly was picking only one or two extrusions. But in this case I was better off redoing the sketches and the extrusions manually than using iFeatures tools!!!!. So what's the point of the iFeature tool if I can't use it to save me time??????????? Any clues on this issue?? Thanks
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.