Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Member
jimlong50
Posts: 9
Registered: ‎09-21-2011
Message 1 of 6 (247 Views)
Accepted Solution

Desktop 2009

247 Views, 5 Replies
07-09-2013 05:31 AM

Can Mechanical Desktop 2009 be installed with Inventor 2013?

Mark,

 

Thank you for the information. One last question. Where can I download this installer? I have 3 stations that are running Inventor 2014 and one that is still at 2013. I looked on the Autodesk web site but couldn't find anything.

*Expert Elite*
Mark_Flayler
Posts: 1,477
Registered: ‎07-30-2007
Message 2 of 6 (245 Views)

Re: Desktop 2009

07-09-2013 05:33 AM in reply to: jimlong50

Yes,

 

I have also had it running with 2014.  You just need to make certain your subscription agreement entitles you to the license.

Mark Flayler - Senior Application Engineer
IMAGINiT's Manufacturing Solutions Blog:
http://blogs.rand.com/manufacturing/
*Expert Elite*
sam_m
Posts: 638
Registered: ‎11-05-2003
Message 3 of 6 (236 Views)

Re: Desktop 2009

07-09-2013 05:42 AM in reply to: Mark_Flayler

and if you're talking MDT + Iv2014, then I'm guessing you're on Win7?  or have you got MDT to work with Win8?  just out of interest.

----------
Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question...
but please understand that the solution may not be the answer you're wanting to hear...

If you have found any post to be helpful, even if it's not a direct solution, then please provide that author kudos - spread that love :smileyvery-happy:

Lithium - helping nntp users with mania, depression and headaches
Active Member
jimlong50
Posts: 9
Registered: ‎09-21-2011
Message 4 of 6 (229 Views)

Re: Desktop 2009

07-09-2013 05:56 AM in reply to: sam_m

Yes I am running Windows 7. Our subscription license supports legacy Inventor 2009 files. Do I need to install an older version of Inventor, such as 2012, to be able to install Desktop 2009?

*Expert Elite*
Mark_Flayler
Posts: 1,477
Registered: ‎07-30-2007
Message 5 of 6 (200 Views)

Re: Desktop 2009

07-09-2013 07:36 AM in reply to: jimlong50

I did not have to.  I only had 2013 installed when I put it in.  Now there is a special installer for Inventor 2013 and later.  It is a special MDT2009 installer to do it.  Otherwise it will look for an older Inventor first.

Mark Flayler - Senior Application Engineer
IMAGINiT's Manufacturing Solutions Blog:
http://blogs.rand.com/manufacturing/
Active Member
jimlong50
Posts: 9
Registered: ‎09-21-2011
Message 6 of 6 (185 Views)

Re: Desktop 2009

07-09-2013 09:45 AM in reply to: Mark_Flayler

Mark,

 

Thank you for the information. One last question. Where can I download this installer? I have 3 stations that are running Inventor 2014 and one that is still at 2013. I looked on the Autodesk web site but couldn't find anything.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.