Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Member
ribanski
Posts: 4
Registered: ‎02-04-2013
Message 1 of 2 (106 Views)

Delay at selecting lines

106 Views, 1 Replies
02-04-2013 04:56 PM

Hi Guys,

I experience a delay when i want to select a line or curve in a scetch, part or assembly. Normally when you move the cursor over a line it highlites red within a fraction of a second. Now it takes 3 or 4 seconds to be selected.

Can anyone explain whats is the problem, is it a wrong setting or a bug. Never had the problem before. Not in 2012 or in 2013.

 

Hope you can help me out.

 

Kind regards,

 

Rene, The Netherlands

*Expert Elite*
blair
Posts: 4,440
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 2 (92 Views)

Re: Delay at selecting lines

02-04-2013 09:21 PM in reply to: ribanski

#1 would be to do a system reboot. Almost sounds like something else is using system resources, slowing down your system.

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

IV2015 SP1 PDSU / Sim Mech 2015 r1 /
Win7-64
EVGA X79 - Classified, iCore7 3930k 32Gb Quad-Channel
950Gb (2 x 500Gb Sata III SSD RAID0 Adaptec 6805E Controller)
Nvidia GTX-690 Classified - 344.75
SpacePilot Pro 10.2.0 / 17.2.0.11011 / 4.17
Delta Tau Chi ΔΤΧ
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.