Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*E-Kracht
Message 1 of 4 (43 Views)

Delay 5 to 10 seconds

43 Views, 3 Replies
11-26-2002 10:25 PM
Hi group,

Sometimes, there is a delay of about 5 to 10 seconds when i select --­> New,
Open, Project. I have SP1 installed on this machine.

P4 CPU 1.60 GHz
1,00 GB of RAM
NVIDIA GeForce2 MX//MX 400
Driver 2.9.4.2 (Certified driver)

It seems happen when i switch program and go back into inventor. There is no
files open. And only outlook or internet explorer running.


Anybody have seen this problem with inventor 6 SP1 yet ???


Thanks,

--
E-K
*E-Kracht
Message 2 of 4 (43 Views)

Re: Delay 5 to 10 seconds

11-26-2002 10:29 PM in reply to: *E-Kracht
I'm working on Windows XP Pro.

"E-Kracht" wrote in message
news:52F798F408998F64D5D3B385AD45FF77@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Hi group,
>
> Sometimes, there is a delay of about 5 to 10 seconds when i select --­>
New,
> Open, Project. I have SP1 installed on this machine.
>
> P4 CPU 1.60 GHz
> 1,00 GB of RAM
> NVIDIA GeForce2 MX//MX 400
> Driver 2.9.4.2 (Certified driver)
>
> It seems happen when i switch program and go back into inventor. There is
no
> files open. And only outlook or internet explorer running.
>
>
> Anybody have seen this problem with inventor 6 SP1 yet ???
>
>
> Thanks,
>
> --
> E-K
>
>
*Germer, Ole
Message 3 of 4 (43 Views)

Re:

11-26-2002 10:34 PM in reply to: *E-Kracht
Prior to sp1 the some concern about Norton 2003 antivirus give some
problems. There was a fix for that by searching AutoDesk's knowledge base.
Could that be your problem.

--
Ole Germer
Mechanical Machine Design and Drafting Service
http://www3.sympatico.ca/ole.germer/index.html


"E-Kracht" wrote in message
news:7699E8024C421CFEC4A6B9234953CB98@in.WebX.maYIadrTaRb...
> I'm working on Windows XP Pro.
>
> "E-Kracht" wrote in message
> news:52F798F408998F64D5D3B385AD45FF77@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > Hi group,
> >
> > Sometimes, there is a delay of about 5 to 10 seconds when i select --­>
> New,
> > Open, Project. I have SP1 installed on this machine.
> >
> > P4 CPU 1.60 GHz
> > 1,00 GB of RAM
> > NVIDIA GeForce2 MX//MX 400
> > Driver 2.9.4.2 (Certified driver)
> >
> > It seems happen when i switch program and go back into inventor. There
is
> no
> > files open. And only outlook or internet explorer running.
> >
> >
> > Anybody have seen this problem with inventor 6 SP1 yet ???
> >
> >
> > Thanks,
> >
> > --
> > E-K
> >
> >
>
>
*E-Kracht
Message 4 of 4 (43 Views)

Re:

11-26-2002 10:37 PM in reply to: *E-Kracht
Thanks for your reply,
I don't have any Antivirus on that computer right now.



"Ole Germer" wrote in message
news:smileyvery-happy:2FB741970972D3EF51F1E59F6B528C0@in.WebX.maYIadrTaRb...
> Prior to sp1 the some concern about Norton 2003 antivirus give some
> problems. There was a fix for that by searching AutoDesk's knowledge
base.
> Could that be your problem.
>
> --
> Ole Germer
> Mechanical Machine Design and Drafting Service
> http://www3.sympatico.ca/ole.germer/index.html
>
>
> "E-Kracht" wrote in message
> news:7699E8024C421CFEC4A6B9234953CB98@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > I'm working on Windows XP Pro.
> >
> > "E-Kracht" wrote in message
> > news:52F798F408998F64D5D3B385AD45FF77@in.WebX.maYIadrTaRb...
> > > Hi group,
> > >
> > > Sometimes, there is a delay of about 5 to 10 seconds when i
select --­>
> > New,
> > > Open, Project. I have SP1 installed on this machine.
> > >
> > > P4 CPU 1.60 GHz
> > > 1,00 GB of RAM
> > > NVIDIA GeForce2 MX//MX 400
> > > Driver 2.9.4.2 (Certified driver)
> > >
> > > It seems happen when i switch program and go back into inventor. There
> is
> > no
> > > files open. And only outlook or internet explorer running.
> > >
> > >
> > > Anybody have seen this problem with inventor 6 SP1 yet ???
> > >
> > >
> > > Thanks,
> > >
> > > --
> > > E-K
> > >
> > >
> >
> >
>
>
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.