Inventor General Discussion

Reply
Active Contributor
malachi
Posts: 28
Registered: ‎11-12-2004
Message 1 of 2 (21 Views)

creating template

21 Views, 1 Replies
11-12-2004 07:19 PM
could anyone help
when creating part template in inv 6
some properties are saved and some are not ie. color scheme and transition view are not saved my machine is
only 450 mhz and 400 mb ram the video card is gforce fx5600. the problem occurs only when i restart inventor
someone suggested replacing video card .
any help much appreciated malachi
*Wolfe
Message 2 of 2 (21 Views)

Re: creating template

11-12-2004 08:02 PM in reply to: malachi
Have a look at this site and check for recommended graphic card: http://www.autodesk.com/us/inventor/graphic_cards/ Wolfe "malachi" wrote in message news:18789121.1100315983915.JavaMail.jive@jiveforum2.autodesk.com... > could anyone help > when creating part template in inv 6 > some properties are saved and some are not ie. color scheme and transition view are not saved my machine is > only 450 mhz and 400 mb ram the video card is gforce fx5600. the problem occurs only when i restart inventor > someone suggested replacing video card . > any help much appreciated malachi
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!