Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Active Contributor
conbuc
Posts: 27
Registered: ‎02-28-2011
Message 1 of 3 (124 Views)
Accepted Solution

Changing construction centerlines to just plain 'ol centerlines?

124 Views, 2 Replies
09-19-2012 11:09 AM

A couple of quick questions:

 

1) Once a construction centerline is placed and constrained can you switch it to just a regular centerline?

2) Can you change a regular line to a construction line?

3) Can you change a construction line to a centerline?

 

I guess what I am asking is can you change line types at all ones they are placed?

 

1. yes

2. yes

3. yes

 

See upper right corner of your Sketch screen for the toggles.

*Expert Elite*
JDMather
Posts: 27,466
Registered: ‎04-20-2006
Message 2 of 3 (122 Views)

Re: Changing construction centerlines to just plain 'ol centerlines?

09-19-2012 11:13 AM in reply to: conbuc

1. yes

2. yes

3. yes

 

See upper right corner of your Sketch screen for the toggles.

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2014 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015-SP1 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Active Contributor
conbuc
Posts: 27
Registered: ‎02-28-2011
Message 3 of 3 (118 Views)

Re: Changing construction centerlines to just plain 'ol centerlines?

09-19-2012 11:15 AM in reply to: JDMather

Oooh, that is cool. I've been using those as settings, not toggle buttons...

 

Thank you!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.