Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
slphantom
Posts: 203
Registered: ‎07-20-2007
Message 1 of 12 (696 Views)
Accepted Solution

Cannot see content center 2013

696 Views, 11 Replies
10-30-2012 06:06 AM

I have re-installed the content center. we do not use the vault even though i had to install the basic to install the content center see attached for my file settings for the content center.

Scott
win 7 64 bit sp1
cpu intel xeon E5-2687W0@3.106
eight core
two solid state hard drives
32 gig of ram
Autodesk product design
suite premuim 2014 64bit
Nvida quadro 4000
Space Pilot ver. 1.6.2 2010
slphantom (NNTP handle: scottl)
You may recognize me from the
hundreds of previous newsreader posts
I've made over the last 5 years
as scottl

So what happens when you try to use content center?

Are you getting an error?

*Pro
ampster
Posts: 1,271
Registered: ‎07-26-2005
Message 2 of 12 (686 Views)

Re: Cannot see content center 2013

10-30-2012 06:40 AM in reply to: slphantom

do you actually see the *.idcl files in the location listed in the 1st screenshot you posted?

Distinguished Contributor
slphantom
Posts: 203
Registered: ‎07-20-2007
Message 3 of 12 (683 Views)

Re: Cannot see content center 2013

10-30-2012 06:43 AM in reply to: ampster

Yes see attached

Scott
win 7 64 bit sp1
cpu intel xeon E5-2687W0@3.106
eight core
two solid state hard drives
32 gig of ram
Autodesk product design
suite premuim 2014 64bit
Nvida quadro 4000
Space Pilot ver. 1.6.2 2010
slphantom (NNTP handle: scottl)
You may recognize me from the
hundreds of previous newsreader posts
I've made over the last 5 years
as scottl

Distinguished Mentor
john.retzlaff
Posts: 934
Registered: ‎11-03-2003
Message 4 of 12 (671 Views)

Re: Cannot see content center 2013

10-30-2012 06:50 AM in reply to: slphantom

Do your libraries show in the project file?10-30-2012 8-49-04 AM.png

John Retzlaff
Distinguished Contributor
slphantom
Posts: 203
Registered: ‎07-20-2007
Message 5 of 12 (661 Views)

Re: Cannot see content center 2013

10-30-2012 06:53 AM in reply to: john.retzlaff

i believe so. see attached.

Scott
win 7 64 bit sp1
cpu intel xeon E5-2687W0@3.106
eight core
two solid state hard drives
32 gig of ram
Autodesk product design
suite premuim 2014 64bit
Nvida quadro 4000
Space Pilot ver. 1.6.2 2010
slphantom (NNTP handle: scottl)
You may recognize me from the
hundreds of previous newsreader posts
I've made over the last 5 years
as scottl

Distinguished Mentor
john.retzlaff
Posts: 934
Registered: ‎11-03-2003
Message 6 of 12 (646 Views)

Re: Cannot see content center 2013

10-30-2012 07:00 AM in reply to: slphantom

What does it show when you hit the configure content center libraries button?

10-30-2012 8-58-39 AM.png

John Retzlaff
Distinguished Contributor
slphantom
Posts: 203
Registered: ‎07-20-2007
Message 7 of 12 (637 Views)

Re: Cannot see content center 2013

10-30-2012 07:07 AM in reply to: john.retzlaff

shows like this.

content 2013-5.jpg

Scott
win 7 64 bit sp1
cpu intel xeon E5-2687W0@3.106
eight core
two solid state hard drives
32 gig of ram
Autodesk product design
suite premuim 2014 64bit
Nvida quadro 4000
Space Pilot ver. 1.6.2 2010
slphantom (NNTP handle: scottl)
You may recognize me from the
hundreds of previous newsreader posts
I've made over the last 5 years
as scottl

Distinguished Mentor
john.retzlaff
Posts: 934
Registered: ‎11-03-2003
Message 8 of 12 (632 Views)

Re: Cannot see content center 2013

10-30-2012 07:14 AM in reply to: slphantom

So what happens when you try to use content center?

Are you getting an error?

John Retzlaff
Distinguished Contributor
slphantom
Posts: 203
Registered: ‎07-20-2007
Message 9 of 12 (628 Views)

Re: Cannot see content center 2013

10-30-2012 07:17 AM in reply to: slphantom

when i try to open from or place from content center i get this. see attached

Scott
win 7 64 bit sp1
cpu intel xeon E5-2687W0@3.106
eight core
two solid state hard drives
32 gig of ram
Autodesk product design
suite premuim 2014 64bit
Nvida quadro 4000
Space Pilot ver. 1.6.2 2010
slphantom (NNTP handle: scottl)
You may recognize me from the
hundreds of previous newsreader posts
I've made over the last 5 years
as scottl

Distinguished Contributor
slphantom
Posts: 203
Registered: ‎07-20-2007
Message 10 of 12 (623 Views)

Re: Cannot see content center 2013

10-30-2012 07:19 AM in reply to: john.retzlaff

OK i am an idiot. I got it working now. thank you for your help.

Scott
win 7 64 bit sp1
cpu intel xeon E5-2687W0@3.106
eight core
two solid state hard drives
32 gig of ram
Autodesk product design
suite premuim 2014 64bit
Nvida quadro 4000
Space Pilot ver. 1.6.2 2010
slphantom (NNTP handle: scottl)
You may recognize me from the
hundreds of previous newsreader posts
I've made over the last 5 years
as scottl

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.