Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*Bystry, Mark A.
Message 1 of 8 (35 Views)

bubbling problems...

35 Views, 7 Replies
10-31-2002 11:20 PM
is anyone else experiencing problems with bubbling certain parts in drawing
mode? we have made all our o-rings in release 5 originally, then converted
to 5.3, then converted to 6. for some reason i cannot bubble any o-rings in
my drawings. the featured used to make the part is a revolved feature. also,
i have noticed that i cannot bubble to any springs that i have made using
the coil command. possible bug...

--
Mark A. Bystry
Engineer
Ziggity Systems, Inc.
mbystry@ziggity.com
Distinguished Contributor
jmartzig
Posts: 609
Registered: ‎12-01-2003
Message 2 of 8 (35 Views)

Re: bubbling problems...

10-31-2002 11:32 PM in reply to: *Bystry, Mark A.
since it's just a simple oring, can you test by making a new one with IV6 revolution (just as you made it in the original IV5), and then post back to see if your getting the same results? -Joe
*Bystry, Mark A.
Message 3 of 8 (35 Views)

Re:

11-01-2002 12:00 AM in reply to: *Bystry, Mark A.
alright...i don't understand what's happening. this
is what i have. i have an assembly with 50-60 parts. all parts in the assembly
have been converted (migrated) to version 6 from release 5.3. i then have made a
presentation file so i could see the assy exploded for drawing detailing. i
start a new drawing and place my view of the .ipn file. so far so good. i bubble
a few things, works great. now, i bubble an o-ring. nothing happens. i try to
bubble a spring. nothing happens. i try to bubble a part that that resembles a
wire clip. nothing happens. so basically, only certain parts get
bubbled.

 

now, i start a new assy file and place the same
spring and o-ring in it. save it and get out. place this assy in a fresh
drawing. now i can bubble to them. it works. why don't my other assy's work?
just made them yesterday. and i cannot bubble some of the
components.


--
Mark A. Bystry
Engineer
Ziggity Systems, Inc.

href="mailto:mbystry@ziggity.com">mbystry@ziggity.com


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
face=Arial size=2>
 
Distinguished Contributor
jiml
Posts: 387
Registered: ‎12-10-2003
Message 4 of 8 (35 Views)

Re:

11-01-2002 12:11 AM in reply to: *Bystry, Mark A.
try a replace part with the same part
*Bystry, Mark A.
Message 5 of 8 (35 Views)

Re:

11-01-2002 12:16 AM in reply to: *Bystry, Mark A.
nope. that didn't work. maybe i'll wait for
sp1.


--
Mark A. Bystry
Engineer
Ziggity Systems, Inc.

href="mailto:mbystry@ziggity.com">mbystry@ziggity.com


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
face=Arial size=2>
 
Distinguished Contributor
jiml
Posts: 387
Registered: ‎12-10-2003
Message 6 of 8 (35 Views)

Re:

11-01-2002 12:57 AM in reply to: *Bystry, Mark A.
try a rebuild
*Bystry, Mark A.
Message 7 of 8 (35 Views)

Re:

11-01-2002 02:00 AM in reply to: *Bystry, Mark A.
tried that already...


--
Mark A. Bystry
Engineer
Ziggity Systems, Inc.

href="mailto:mbystry@ziggity.com">mbystry@ziggity.com


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
try
a rebuild
*Howard, Jeff
Message 8 of 8 (35 Views)

Re: bubbling problems...

11-01-2002 02:43 AM in reply to: *Bystry, Mark A.
Mark, just tried an old assembly (5.3 migrated to 6) and am not seeing the
problem. About the only thing noteworthy is that I have to hang around the
springs for a while before they will highlight.

Sorry, no help...

Jeff
==================

"Mark A. Bystry" wrote in message
news:515170706C7A0F8C4DAE4CB4D3DB5892@in.WebX.maYIadrTaRb...
is anyone else experiencing problems with bubbling certain parts in drawing
mode? we have made all our o-rings in release 5 originally, then converted
to 5.3, then converted to 6. for some reason i cannot bubble any o-rings in
my drawings. the featured used to make the part is a revolved feature. also,
i have noticed that i cannot bubble to any springs that i have made using
the coil command. possible bug...

--
Mark A. Bystry
Engineer
Ziggity Systems, Inc.
mbystry@ziggity.com
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.