Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Valued Contributor
102 Posts
10 Kudos
Registered: ‎11-02-2012
Post 1 of 5

BROKEN LINK?

125 Views, 4 Replies
12-18-2013 05:32 AM

Having recently created a model of a part and then created a 2 d drawing from that part i noticed that when changes were made to the solid part the 2D

drawing did not update.

However when i save and close down both drawings and reopen the 2D drawing it has updated,could this be the result of a broken link.

Any suggestions please.

*Expert Elite*
3,517 Posts
870 Kudos
Registered: ‎04-06-2010
Post 2 of 5

Re: BROKEN LINK?

12-18-2013 06:09 AM in reply to: methoni

First question:  What version of Inventor?

 

Second question:  Under Document Settings, do you have this box checked?

 

defer.JPG

ChrisB / Twitter

ADSK_Expert_Elite_Icon_S_Color_Blk.png

Please use Mark Solutions!.Accept as Solution &Give Kudos!Kudos to further enhance the value of these forums. Thank you! :smileyhappy:

http://cadtipstricks.wordpress.com//


   

Valued Contributor
102 Posts
10 Kudos
Registered: ‎11-02-2012
Post 3 of 5

Re: BROKEN LINK?

12-18-2013 07:04 AM in reply to: cbenner

Thanks for the reply,

In answer to your first question the version is inventor professional 2013.

The box is not checked where you have shown.

It is strange but sometimes the .idw drawing does update,but it is inconsistent.

Regards

*Expert Elite*
4,644 Posts
780 Kudos
Registered: ‎11-13-2006
Post 4 of 5

Re: BROKEN LINK?

12-18-2013 07:51 PM in reply to: methoni

I believe that in the Drawing environment, if the drawing is open, no refresh of the drawing takes place. This refresh only happens when the drawing is opened. This might be the cause of your problem you are seeing.

Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or Kudos button below.

IV2015 SP1-ud2 PDSU / Sim Mech 2015 r1 /
Win7-64
EVGA X79 - Classified, iCore7 3930k 32Gb Quad-Channel
950Gb (2 x 500Gb Sata III SSD RAID0 Adaptec 6805E Controller)
Nvidia GTX-980 Classified - 347.09
SpacePilot Pro 10.2.0 / 17.2.0.11011 / 4.17
Delta Tau Chi ΔΤΧ
Valued Contributor
102 Posts
10 Kudos
Registered: ‎11-02-2012
Post 5 of 5

Re: BROKEN LINK?

12-19-2013 07:19 AM in reply to: blair

Yes

Thats the sort of thing that happens,its very often the case that if you also reboot the computer it also fixes certain problems,it just one of those strange

quirks.

Regards

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!