Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
*AutoCOL
Message 1 of 2 (34 Views)

breakout view not updating....

34 Views, 1 Replies
10-31-2002 12:42 PM
just experimenting with the break-out view. have found a small glitch.

create a view, sketch on it, and use the sketch to create a break-out view,
it all works well, then project a view off that, and change it to full
colour, everything still good.

however, if i go back to the model and change the colour of any of the
components, the full-colour isometric projection of the break-out view
doesn't update to the new colour... the only way to make it work is delete
the view and re-project.

anyone else seeing this? either way, i thought you development guys might
want to know...

cheers,

col.
*KJohnson
Message 2 of 2 (34 Views)

Re: breakout view not updating....

10-31-2002 08:53 PM in reply to: *AutoCOL
Are you reapplying the design view? I know that worked with assemblies in
5.3 to change the colour.

Kathy Johnson

"AutoCOL" wrote in
message news:3A670021129F44E0A4D705A5CF678E42@in.WebX.maYIadrTaRb...
> just experimenting with the break-out view. have found a small glitch.
>
> create a view, sketch on it, and use the sketch to create a break-out
view,
> it all works well, then project a view off that, and change it to full
> colour, everything still good.
>
> however, if i go back to the model and change the colour of any of the
> components, the full-colour isometric projection of the break-out view
> doesn't update to the new colour... the only way to make it work is delete
> the view and re-project.
>
> anyone else seeing this? either way, i thought you development guys might
> want to know...
>
> cheers,
>
> col.
>
>
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.