Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
New Member
MOSFET
Posts: 2
Registered: ‎11-07-2011
Message 1 of 3 (413 Views)
Accepted Solution

Black screen Inventor2012

413 Views, 2 Replies
11-07-2011 01:13 PM

Good evening,

I've got a problem with my Inventor2012.

As soon as I open up two tabs (e.g. assembly and part) I get a black screen.

Everything is perfect with just one tab. No problems with graphics or anything.

I've got a nVIDIA GeForce 310M (1 GB) and 4 GB Memory. I've tried to change the display settings but either Inventor doesn't start or I've got the described problem.

And it looks like I can move the view or the part but I can't see anything.

 

I've added a screenshot which may help us to solve the problem :smileyhappy:

 

InventorProblem.jpg

 

Thank you very much,

Karl

*Pro
ampster
Posts: 1,239
Registered: ‎07-26-2005
Message 2 of 3 (409 Views)

Re: Black screen Inventor2012

11-07-2011 01:28 PM in reply to: MOSFET

no mention of graphics driver version.

 

1st thing I'd look into is updating the graphic driver to the latest version.

New Member
MOSFET
Posts: 2
Registered: ‎11-07-2011
Message 3 of 3 (360 Views)

Re: Black screen Inventor2012

11-08-2011 06:38 AM in reply to: ampster

Thank you!

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.