Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
New Member
MOSFET
Posts: 2
Registered: ‎11-07-2011
Message 1 of 3 (419 Views)
Accepted Solution

Black screen Inventor2012

419 Views, 2 Replies
11-07-2011 01:13 PM

Good evening,

I've got a problem with my Inventor2012.

As soon as I open up two tabs (e.g. assembly and part) I get a black screen.

Everything is perfect with just one tab. No problems with graphics or anything.

I've got a nVIDIA GeForce 310M (1 GB) and 4 GB Memory. I've tried to change the display settings but either Inventor doesn't start or I've got the described problem.

And it looks like I can move the view or the part but I can't see anything.

 

I've added a screenshot which may help us to solve the problem :smileyhappy:

 

InventorProblem.jpg

 

Thank you very much,

Karl

no mention of graphics driver version.

 

1st thing I'd look into is updating the graphic driver to the latest version.

*Pro
ampster
Posts: 1,388
Registered: ‎07-26-2005
Message 2 of 3 (415 Views)

Re: Black screen Inventor2012

11-07-2011 01:28 PM in reply to: MOSFET

no mention of graphics driver version.

 

1st thing I'd look into is updating the graphic driver to the latest version.

New Member
MOSFET
Posts: 2
Registered: ‎11-07-2011
Message 3 of 3 (366 Views)

Re: Black screen Inventor2012

11-08-2011 06:38 AM in reply to: ampster

Thank you!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.