Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Valued Contributor
exSWX
Posts: 102
Registered: ‎05-30-2011
Message 1 of 3 (143 Views)
Accepted Solution

Application Options not migrating to 2013

143 Views, 2 Replies
05-17-2012 08:56 PM

Hi,

I've recently installed IV 2013 on my PC and when I attempt to import my 2011 Application Options over, they do no apply.

Anyone elsoe had this issue?

Col

Autodesk Inventor 2015-64Bit Edition
Intel Xeon W3520 @ 2.67GHz
Win 7 Pro
6.7 System Rating
NVIDIA Quadro FX 1800

Come to the Tools >Options >Application Options, then click import settings.

If issue still exist, could you upload the screenshot? It will be much better that you could upload your exported options settings files.

Import Options settings

Product Support
jingy
Posts: 242
Registered: ‎10-14-2007
Message 2 of 3 (106 Views)

Re: Application Options not migrating to 2013

05-23-2012 11:16 PM in reply to: exSWX

Come to the Tools >Options >Application Options, then click import settings.

If issue still exist, could you upload the screenshot? It will be much better that you could upload your exported options settings files.

Import Options settings



Yong Jing
Product Support Specialist
Frontline Technical Support, CSS. GCSO
Valued Contributor
exSWX
Posts: 102
Registered: ‎05-30-2011
Message 3 of 3 (85 Views)

Re: Application Options not migrating to 2013

05-27-2012 03:14 PM in reply to: jingy

Thank you.

I have un-installed 2013 and will stay with 2011 until SP1

Autodesk Inventor 2015-64Bit Edition
Intel Xeon W3520 @ 2.67GHz
Win 7 Pro
6.7 System Rating
NVIDIA Quadro FX 1800
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.