Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
shastu
Posts: 1,814
Registered: ‎12-10-2003
Message 1 of 2 (59 Views)

Adding an instance to an iPart Factory

59 Views, 1 Replies
11-07-2002 04:33 AM
Every time I try and add an instance to the factory, when I try and save the table, it tells me that "The values in the part does not match the values in the Active Row of the table. Do you wish to update the part before continuing?" Why is it asking me this. It never did this in 5.3.
*Dotson, Sean
Message 2 of 2 (59 Views)

Re: Adding an instance to an iPart Factory

11-07-2002 04:53 AM in reply to: shastu
Read tip # 1 in my Tips & Tricks
tutorial.


--
Sean Dotson, PE

href="http://www.sdotson.com">http://www.sdotson.com

...sleep is for the
weak..
-----------------------------------------


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Every
time I try and add an instance to the factory, when I try and save the table,
it tells me that "The values in the part does not match the values in the
Active Row of the table. Do you wish to update the part before continuing?"
Why is it asking me this. It never did this in 5.3.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!