Inventor General Discussion

Inventor General Discussion

Reply
Valued Contributor
Rgioff
Posts: 67
Registered: ‎05-05-2010
Message 1 of 3 (255 Views)

3D Dwg convert

255 Views, 2 Replies
06-01-2012 01:52 PM

I have this model thats done in Acad but when i try to convert it not all the parts are there. any ideas?

_____________________________________________
Inventor 2012 Pro
Windows 7 64 bit
Core I5 2410M processor | GeForceGT 525M graphics card | 8G RAM
*Expert Elite*
JDMather
Posts: 28,254
Registered: ‎04-20-2006
Message 2 of 3 (246 Views)

Re: 3D Dwg convert

06-01-2012 04:07 PM in reply to: Rgioff

What options are you using to import (a List indicates that there are both solid and surface bodies in the assembly).

Please mark this response as "Accept as Solution" if it answers your question.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Autodesk Inventor 2015 Certified Professional
Autodesk AutoCAD 2013 Certified Professional
Certified SolidWorks Professional
Inventor Professional 2015-SP1 64-bit
http://www.autodesk.com/edcommunity
http://home.pct.edu/~jmather/content/DSG322/inventor_surface_tutorials.htm
Member
wobeirne
Posts: 3
Registered: ‎06-01-2012
Message 3 of 3 (238 Views)

Re: 3D Dwg convert

06-01-2012 09:49 PM in reply to: Rgioff

You got further then I did... whenever i try to import a .dwg Inventor freezes, wakes up to yell at me, then freezes some more.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.