Inventor Fusion

Reply
Active Member
jim.mcguire
Posts: 8
Registered: ‎12-22-2009
Message 1 of 3 (431 Views)

Inventor Fusion TP4 and Moldflow

431 Views, 2 Replies
12-07-2010 10:01 AM

Hi,

 

I've got Inventor Fusion TP4 and Scandium (latest preview of Moldflow) installed.  At AU2010 I saw models passing from Fusion to Moldflow and back.  I would like to do the same, but when I write an SAT file from Fusion, Moldflow will not open it, complaining that I do not have Moldflow Design Link.

 

How should I proceed?  Is there no way to couple Fusion and Molflow without Design Link?

 

Jim McGuire

Board Manager
schneik
Posts: 689
Registered: ‎04-05-2003
Message 2 of 3 (240 Views)

Re: Inventor Fusion TP4 and Moldflow

03-23-2011 10:11 AM in reply to: jim.mcguire

TP4 should connect to Moldflow. Has a later Moldflow version fixed this issue?

Kevin Schneider


15" Macbook Pro Retina - OSX 10.9 in Portland, Oregon


Active Member
jim.mcguire
Posts: 8
Registered: ‎12-22-2009
Message 3 of 3 (235 Views)

Re: Inventor Fusion TP4 and Moldflow

03-23-2011 10:51 AM in reply to: schneik

It is working, I did need to get AMDL....  Thanks.

Announcements
Autodesk Alert | We are currently working on restoring Previous Version License request access in the Autodesk Subscription Center. If you are a subscription customer and would like to request a Previous Version License, please use this link as a temporary workaround. We apologize for the inconvenience and thank you for your patience.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.