Inventor Fusion

Reply
*Galen Weinkauf
Message 1 of 5 (234 Views)

Fusion crash

234 Views, 4 Replies
07-06-2009 08:44 PM
Fusion crashes on startup on my desktop and not on my laptop. What is the
problem?

The desktop has 2gb of ram and a nVidia Quattro FX Video card, the laptop is
a HP NW 8440 with a ATI FireGL V5200 and 4 gb of ram.

Thanks
Board Manager
schneik
Posts: 710
Registered: ‎04-05-2003
Message 2 of 5 (234 Views)

Re: Fusion crash

07-08-2009 08:49 AM in reply to: *Galen Weinkauf
There are several other users seeing this problem. We are working with our graphics team to narrow down the problem and post a fix as soon as we can. I appreciate your patience and we are confident that you will be able to try Fusion soon.

-Kevin Schneider
Autodesk

Kevin Schneider


15" Macbook Pro Retina - OSX 10.9 in Portland, Oregon


Active Contributor
engineerboy
Posts: 29
Registered: ‎06-12-2007
Message 3 of 5 (234 Views)

Re: Fusion crash

07-08-2009 03:05 PM in reply to: *Galen Weinkauf
My install is suddenly crashing as well.

Here's my system
Intel Core 2 Quad CPU @ 2.4GHz (4CPUs)
4 GIGs RAM
64 BIT, Vista Ultimate
NVIDIA Quadro FX 570
Active Contributor
engineerboy
Posts: 29
Registered: ‎06-12-2007
Message 4 of 5 (234 Views)

Re: Fusion crash

07-09-2009 10:46 AM in reply to: *Galen Weinkauf
I uninstalled Fusion and then reinstalled it and it appears to be working. The issue may be a recent Windows update. Microsoft. The number one reason why software doesn't work the way it should.

Later,

Steve
Member
davidrash
Posts: 3
Registered: ‎02-08-2006
Message 5 of 5 (234 Views)

Re: Fusion crash

07-24-2009 07:31 AM in reply to: *Galen Weinkauf
Kevin,

Fusion is running fine on my machine:
Dual Core 2.7
1GB RAM

The only problem I'm having is that the Fusion window will not maximize. I run dual monitors, but I haven't thrown it over to the other monitor, but then I haven't got to spend much time working with Fusion either.

This is/ was just a minor annoyance and barely worth mentioning. I would give you better system information, but I have Fusion installed on my Home Office System and I'm not currently there.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.