Inventor Fusion

Inventor Fusion

Reply
Active Member
s.borisov
Posts: 9
Registered: ‎09-12-2010
Message 1 of 3 (461 Views)

Communication center channels

461 Views, 2 Replies
06-29-2012 09:55 PM

Hi,

 

I have Autocad 2013 and Inventor Fusion 2013 on Windows 7 Home Premium. When starting the communication channe and after making the settings (country/region and check for online content) I can't see any of the autodesk channels. This happens in both of standard user and administrator profiles. Can anybody help me with this error?

 

Regards!

Valued Contributor
PolemEngineering
Posts: 102
Registered: ‎07-20-2009
Message 2 of 3 (361 Views)

Re: Communication center channels

09-10-2012 07:12 AM in reply to: s.borisov

Has this problem been solved, because I have the same problem.

 

I also had problems with access to the online help. This has something to do with our ISA-server. Today my system-administrator gave me temporary full access (no limitations). This solves the problem with online help (now try to find out whit firewall-setting needs to be changed), but I still don't see any Autodesk Channels.

Autodesk Inventor Professional 2014 SP2 Update 3
Employee
Macro.Liu_Autodesk
Posts: 98
Registered: ‎05-26-2008
Message 3 of 3 (294 Views)

Re: Communication center channels

09-23-2012 11:19 PM in reply to: PolemEngineering

Have you ever tried this out in Inventor? If Inventor has the same problem, then it might because you're not able to access the Communication Center server from your network for some reason. You may contact the IT of your company or the local reseller of Autodesk on this case.

 

Thanks,

Macro Liu

Inventor Fusion QA Team

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.