Inventor Engineer-to-Order

Inventor Engineer-to-Order

Reply
Mentor
173 Posts
7 Kudos
Registered: ‎03-12-2012
Post 1 of 7

VS issue!

280 Views, 6 Replies
02-01-2013 08:20 AM

When I try to copy some desing in Design Navigator throigh the opton "Save copy as" everything is good. I have new desing with old name in case using <%%DisplayName ("name")> _. Hovewer, when I try to change this name, design name in Design Navigator still old.

 

Any ideas?

 

1.jpg

Win7 x64
Xeon X5647
24 Gb RAM
Quadro FX 6000

Inventor 2013 -> ETO 6.1, Build 204.
Inventor 2015 -> ETO 8.1, Build 5.
Mentor
173 Posts
7 Kudos
Registered: ‎03-12-2012
Post 2 of 7

Re: VS issue!

02-01-2013 08:30 AM in reply to: Lesoux

One more issue.

 

If I try to replace design through changing parent design name, the target design still stay on the old place.

 

1.jpg

Win7 x64
Xeon X5647
24 Gb RAM
Quadro FX 6000

Inventor 2013 -> ETO 6.1, Build 204.
Inventor 2015 -> ETO 8.1, Build 5.
Employee
959 Posts
98 Kudos
Registered: ‎02-24-2009
Post 3 of 7

Re: VS issue!

02-01-2013 01:48 PM in reply to: Lesoux

Please try closing the solution in Visual Studio, and then opening it again.



Mike Deck
Software Developer
DLS - Mechanical Design
Autodesk, Inc.

Mentor
173 Posts
7 Kudos
Registered: ‎03-12-2012
Post 4 of 7

Re: VS issue!

02-04-2013 07:41 AM in reply to: MjDeck

I know about that. But it's not the solution of problem.

Win7 x64
Xeon X5647
24 Gb RAM
Quadro FX 6000

Inventor 2013 -> ETO 6.1, Build 204.
Inventor 2015 -> ETO 8.1, Build 5.
Employee
74 Posts
2 Kudos
Registered: ‎07-30-2008
Post 5 of 7

Re: VS issue!

02-04-2013 10:09 PM in reply to: Lesoux

Not easy to see with our designs, would you mind providing your design files for us to replicate the issue?

 

Thanks,

Amanda

Mentor
173 Posts
7 Kudos
Registered: ‎03-12-2012
Post 6 of 7

Re: VS issue!

02-05-2013 08:26 AM in reply to: amandamao

It doesn't matter what files use. The problem is with VS. After renaming nothing changing with design names or them location. After reopening everything is OK.

Win7 x64
Xeon X5647
24 Gb RAM
Quadro FX 6000

Inventor 2013 -> ETO 6.1, Build 204.
Inventor 2015 -> ETO 8.1, Build 5.
Mentor
173 Posts
7 Kudos
Registered: ‎03-12-2012
Post 7 of 7

Re: VS issue!

02-05-2013 08:28 AM in reply to: Lesoux

I'm talking about display names, not file or design names.

Win7 x64
Xeon X5647
24 Gb RAM
Quadro FX 6000

Inventor 2013 -> ETO 6.1, Build 204.
Inventor 2015 -> ETO 8.1, Build 5.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.