Inventor Customization

Inventor Customization

Reply
Active Member
bijibijmak
Posts: 7
Registered: ‎04-03-2011
Message 1 of 3 (233 Views)
Accepted Solution

Problem with Project Falcon ad-in in Inventor 2013

233 Views, 2 Replies
12-12-2012 09:11 PM

Just downloaded and Installed Project Falcon on my Inventor 2013 (64 bit) educational. Although I enable the ad-in in Inventor and using ad in manager from start menu, I am unable to use it to run simulations. 

 

What can I do?

Valued Contributor
MattH_Work
Posts: 143
Registered: ‎11-16-2007
Message 2 of 3 (227 Views)

Re: Problem with Project Falcon ad-in in Inventor 2013

12-13-2012 03:41 AM in reply to: bijibijmak

I get a similar thing, if I have no geomtery in my model I can enter the Falcon environment, however, if any geometry exists Falcon will crash inventor.

*Expert Elite*
Curtis_Waguespack
Posts: 2,898
Registered: ‎03-08-2006
Message 3 of 3 (215 Views)

Re: Problem with Project Falcon ad-in in Inventor 2013

12-13-2012 07:59 AM in reply to: MattH_Work

Hi bijibijmak,

 

You might get a better response here:

Autodesk Discussion Groups > Autodesk Labs  > Project Falcon

http://forums.autodesk.com/t5/Project-Falcon/bd-p/Falcon

 

Maybe the moderators can move this topic to that forum to help others in the future.

 

I hope this helps.
Best of luck to you in all of your Inventor pursuits,
Curtis
http://inventortrenches.blogspot.com



  solution.png  Did you find this reply helpful ? If so please use the Accept as Solution or  Kudos button below.





Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.