Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
*Expert Elite*
Neilw
Posts: 2,272
Registered: ‎09-04-2006
Message 1 of 7 (238 Views)

Unable to Re-install Civil 3D 2013

238 Views, 6 Replies
09-04-2012 01:31 PM

I was running Infrastructure Suite 2013 and started crashing after installing and uninstalling some Antivirus demos. I have uninstalled all the applications that were installed by the suite and now when I attempt to re-install, the installer reports that Autocad 2013 and Map 2013 are already installed. I have filed a support case (CaseNo:07546800) and have followed all the recommendations provided yet I am still unable to re-install.

 

My first report on this issue was on 8/14/2012 (CaseNo:07539559). Thus I have been unable to use my software for close to 1 month. It seems my communications with support are not getting through so I am feeling pretty frustrated and helpless. Could someone please look in to this?

Neil Wilson (a.k.a. neilw)
Infrastructure Suite/C3D 2013, LDT 2004, Power Civil v8i SS1
WIN 7 64 PRO
HP Pavillion h8xt, i7 2600, 12 GB
RADEON 6450, 1 GB
http://www.sec-landmgt.com
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,362
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 7 (234 Views)

Re: Unable to Re-install Civil 3D 2013

09-04-2012 01:43 PM in reply to: Neilw

To Diagnose and Fix installation problems automatically, please see the new Microsoft tool for this here:

http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall

For more information on the Autodesk KB Support article concerning the clean uninstall of Autodesk products, see this link:

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=2887771&linkID=9240617

For all other installation problems consider using the Microsoft Installer Clean Up Utility. For more information on this program, please my forum post here:

http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/Microsoft-Installer-Clean-Up-Utility-for-Add-Re...

*Expert Elite*
Neilw
Posts: 2,272
Registered: ‎09-04-2006
Message 3 of 7 (229 Views)

Re: Unable to Re-install Civil 3D 2013

09-04-2012 01:51 PM in reply to: TravisNave

Travis,

 

I have followed all the instructions and tried all the utilities in the links you posted.

 

I've never encountered a problem like this with any software. There really needs to be a utility to address this or the product installer should be re-worked.

Neil Wilson (a.k.a. neilw)
Infrastructure Suite/C3D 2013, LDT 2004, Power Civil v8i SS1
WIN 7 64 PRO
HP Pavillion h8xt, i7 2600, 12 GB
RADEON 6450, 1 GB
http://www.sec-landmgt.com
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,362
Registered: ‎01-14-2005
Message 4 of 7 (225 Views)

Re: Unable to Re-install Civil 3D 2013

09-04-2012 01:54 PM in reply to: Neilw

Well then you're missing something registered somewhere then.  In all my years, I've never seen these not work. 

*Expert Elite*
Neilw
Posts: 2,272
Registered: ‎09-04-2006
Message 5 of 7 (223 Views)

Re: Unable to Re-install Civil 3D 2013

09-04-2012 01:59 PM in reply to: TravisNave

I was hoping to have a remote session with support but I haven't been able to get one set up.

Neil Wilson (a.k.a. neilw)
Infrastructure Suite/C3D 2013, LDT 2004, Power Civil v8i SS1
WIN 7 64 PRO
HP Pavillion h8xt, i7 2600, 12 GB
RADEON 6450, 1 GB
http://www.sec-landmgt.com
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,381
Registered: ‎09-13-2007
Message 6 of 7 (220 Views)

Re: Unable to Re-install Civil 3D 2013

09-04-2012 02:06 PM in reply to: Neilw

do you have CCleaner installed?

if you do try running that

*Expert Elite*
Neilw
Posts: 2,272
Registered: ‎09-04-2006
Message 7 of 7 (217 Views)

Re: Unable to Re-install Civil 3D 2013

09-04-2012 02:12 PM in reply to: DarrenP

I have run RegCleaner and REVO and others besides the utilities that were in the posted links. I haven't tried CCleaner. I've already spent a lot of time on this so I've put it into the hands of support. They need to follow through.

Neil Wilson (a.k.a. neilw)
Infrastructure Suite/C3D 2013, LDT 2004, Power Civil v8i SS1
WIN 7 64 PRO
HP Pavillion h8xt, i7 2600, 12 GB
RADEON 6450, 1 GB
http://www.sec-landmgt.com
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.