Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
JordanBerger
Posts: 2
Registered: ‎03-13-2014
Message 11 of 14 (299 Views)

Re: TIME IS RUNNING OUT!! I NEED HELP!! Maya 2014 STUDENT ACTIVATION WITH MAVERI

03-13-2014 06:51 PM in reply to: shaq32rhino
I need help to I have the same problem what should I do
Community Manager
camilo.lemos
Posts: 1,209
Registered: ‎09-28-2011
Message 12 of 14 (289 Views)

Re: TIME IS RUNNING OUT!! I NEED HELP!! Maya 2014 STUDENT ACTIVATION WITH MAVERI

03-14-2014 01:16 AM in reply to: JordanBerger

Hi Jordan, welcome to the Autodesk Community!

 

Please, follow the steps mentioned on this link to eliminate error 110 when activating Maya on Mavericks.

 

Best regards,



Camilo Lemos
Member
c_abarico
Posts: 5
Registered: ‎05-27-2013
Message 13 of 14 (115 Views)

Re: TIME IS RUNNING OUT!! I NEED HELP!! Maya 2014 STUDENT ACTIVATION WITH MAVERI

05-31-2014 12:14 AM in reply to: camilo.lemos

Hey there! I've also been having the same issue in my Mac. In my case after the initially installing Maya 2014 version from the student, I tried to install the SP3 downloads, without exactly reseting the stand alone key? I initially uninstalled the Maya 2014 to replace it with the SP3. When I did install SP3 it was able to recognize the Product serial number, Product Key, and such. Like it did an auto fill up form. So I continued installing, but the thing is, it says my product serial is invalid?

 

Do I have to repeat the whole process as referred to in the link? And do I really need to remove all my Autodesk Products for the Reset? I have a painfully slow internet connection so having to download and reinstall the other Autodesk products that work fine would be a pain. And probably risk installation errors in this Mavericks. -_-'

New Member
s5420
Posts: 1
Registered: ‎08-19-2014
Message 14 of 14 (41 Views)

Re: TIME IS RUNNING OUT!! I NEED HELP!! Maya 2014 STUDENT ACTIVATION WITH MAVERI

08-22-2014 08:00 AM in reply to: shaq32rhino

Hi!

 

I have the same problem with Maya 2014 student version. I replaced Maya with SP3 and also I download latest drivers for my graphic card. Nothing works for me. I keep getting message "Maya 2014 stop running...".

Any other ideas????

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!