Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Active Contributor
jason
Posts: 43
Registered: ‎05-12-2011
Message 1 of 4 (241 Views)
Accepted Solution

Smoke 2013 License error after crash

241 Views, 3 Replies
07-29-2013 10:57 AM

Hello,

 

I was working on a project friday and smoke locked up the system...after a hard reboot, I'm now getting a license error and an option to repair my license.

 

When I click the repair button, I get an error that I cannon connect and nothing happens.  The window has a link to connect to customer service, but that doesn't work either.

 

Any idea what I can do?  

 

I'm a subscription customer on Smoke 2013 Ext 1.

 

Thanks,

Jason

Thanks guys.

 

I tried all manner of rebooting and disconnecting ethernet ports (thinking it was the 10.8 bug) but I finally gave up and just got a new activation code via chat about 5 minutes ago.

 

Thanks!

Jason

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,736
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 4 (235 Views)

Re: Smoke 2013 License error after crash

07-29-2013 12:18 PM in reply to: jason

Try doing a system restore right before the crash.  It might help.

 

Otherwise, you might have to blow away all the licensing and give it another go.  Not fun.

Product Support
Robert.Adam
Posts: 2,639
Registered: ‎08-25-2010
Message 3 of 4 (216 Views)

Re: Smoke 2013 License error after crash

07-30-2013 10:10 AM in reply to: TravisNave

Hi Jason.

 

Are you using a standalone license or a network license?

I suggest restarting your Mac again and see if that fixes the issue.

If not, open the Disk Utility app and run "Verify Permissions" and then "Repair Permissions" on your system drive.

 

If your license still won't run, please give us a call to sort it out.

 

Regards,

Robert.

Active Contributor
jason
Posts: 43
Registered: ‎05-12-2011
Message 4 of 4 (214 Views)

Re: Smoke 2013 License error after crash

07-30-2013 10:13 AM in reply to: Robert.Adam

Thanks guys.

 

I tried all manner of rebooting and disconnecting ethernet ports (thinking it was the 10.8 bug) but I finally gave up and just got a new activation code via chat about 5 minutes ago.

 

Thanks!

Jason

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.