Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎11-19-2012
Post 1 of 2

Setup is initializing displayed for ever with Showcase from deployment share

282 Views, 1 Replies
11-19-2012 07:42 AM

I have created a 32-bit deployment of Showcase 2013. Whenever I try to install from the deployment share I get a window reading Setup is initializing.... The green progress bar moves to about 85% then drops back to about 50% before repeating the process.

 

This continues for ever (well, I've never allowed it more than three days...).

 

I've tried recreating the deployment image but to no avail.

 

Any ideas?

Product Support
780 Posts
70 Kudos
Registered: ‎05-26-2010
Post 2 of 2

Re: Setup is initializing displayed for ever with Showcase from deployment share

11-19-2012 12:12 PM in reply to: birchanger

Birchanger,

Hello. First, I would see if you are able to install without using the deployment. Can you install directly? Can you install on another computer with no error? If you are only needing to install on a handful of machines, non-deployment is a better option. If you wanted to troubleshoot the deployment more, I would first delete the deployment and create a new one.

Then I would go to the target machine and make sure of the following:

-You are logged in as an admin

-UAC is turned off

-Antivirus is off

Thank you for taking part in our community!

 

David Dembkoski

 ADSK_logo_S_black_web.png

Product Support Specialist

Autodesk Product Support

 



David Dembkoski
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!