Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
birchanger
Posts: 1
Registered: ‎11-19-2012
Message 1 of 2 (277 Views)

Setup is initializing displayed for ever with Showcase from deployment share

277 Views, 1 Replies
11-19-2012 07:42 AM

I have created a 32-bit deployment of Showcase 2013. Whenever I try to install from the deployment share I get a window reading Setup is initializing.... The green progress bar moves to about 85% then drops back to about 50% before repeating the process.

 

This continues for ever (well, I've never allowed it more than three days...).

 

I've tried recreating the deployment image but to no avail.

 

Any ideas?

Product Support
dembkod
Posts: 694
Registered: ‎05-26-2010
Message 2 of 2 (267 Views)

Re: Setup is initializing displayed for ever with Showcase from deployment share

11-19-2012 12:12 PM in reply to: birchanger

Birchanger,

Hello. First, I would see if you are able to install without using the deployment. Can you install directly? Can you install on another computer with no error? If you are only needing to install on a handful of machines, non-deployment is a better option. If you wanted to troubleshoot the deployment more, I would first delete the deployment and create a new one.

Then I would go to the target machine and make sure of the following:

-You are logged in as an admin

-UAC is turned off

-Antivirus is off

Thank you for taking part in our community!

 

David Dembkoski

 ADSK_logo_S_black_web.png

Product Support Specialist

Autodesk Product Support

 



David Dembkoski
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.