Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Mentor
Lineabove
Posts: 216
Registered: ‎06-30-2008
Message 1 of 8 (310 Views)

Service Pack and Previous Hotfixes

310 Views, 7 Replies
10-07-2012 06:11 AM

When you install a Service Pack (ie: SP 1), does the Service Pack include all the previous hotfixes which are listed on the website?

Product Support
aaronhai
Posts: 248
Registered: ‎03-25-2010
Message 2 of 8 (293 Views)

Re: Service Pack and Previous Hotfixes

10-08-2012 12:04 AM in reply to: Lineabove

Which product are you enquiring for, as aswers may vary depending on the product.

 

 



Aaron Hai
Mentor
Lineabove
Posts: 216
Registered: ‎06-30-2008
Message 3 of 8 (275 Views)

Re: Service Pack and Previous Hotfixes

10-08-2012 04:29 PM in reply to: aaronhai

Hi Aaron,

 

Product is the Autodesk Revit Architecture Suite 2013.

 

I have reinstalled over this past weekend and updated to the Sevice Packs available on the Autodesk website when reinstalling.

 

Is there a need to install any of the previous hotfixes?

 

 

Mentor
Lineabove
Posts: 216
Registered: ‎06-30-2008
Message 4 of 8 (268 Views)

Re: Service Pack and Previous Hotfixes

10-08-2012 07:49 PM in reply to: Lineabove

Noticed tonight when applying an update via Live Update, there is a explanatory note that the update includes all previous fixes.

 

(Usually I have downloaded the Service Pack directly and then installed.)

Valued Contributor
RandMan
Posts: 59
Registered: ‎02-28-2008
Message 5 of 8 (223 Views)

Re: Service Pack and Previous Hotfixes

02-25-2013 08:53 AM in reply to: Lineabove

How can we tell that the Hotfix was installed properly?  I recently installed The Revit MEP update 2, then the recent Hotfix.  My build number is listed as 20121003_2115(x64).  How can I tell if I installed the Hotfix correctly?  Since it was not self-extracting, I may have missed something.  I'm crashing, just opening a 3D view now.  Very unstable!  My video card rates a 6.9.  My resource monitor shows I'm only using 23% of memory when Revit disappears. 

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,269
Registered: ‎01-14-2005
Message 6 of 8 (185 Views)

Re: Service Pack and Previous Hotfixes

02-26-2013 08:13 AM in reply to: RandMan

It's quite possible that you need to update your video card driver.  What is your card, OS, and driver version?

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Valued Contributor
RandMan
Posts: 59
Registered: ‎02-28-2008
Message 7 of 8 (177 Views)

Re: Service Pack and Previous Hotfixes

02-26-2013 08:52 AM in reply to: TravisNave

Video Card is a NVIDA GeForce 8800 GTX with driver 9.18.13.697

 

The machine is a Win 7, 64 bit

 

I suspect you are asking for the OS of the card itself, and I have the 32 bit driver, rather than the 64.  I'll gather more info, but I think you're on the right track.  Thanks. 

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,269
Registered: ‎01-14-2005
Message 8 of 8 (175 Views)

Re: Service Pack and Previous Hotfixes

02-26-2013 08:58 AM in reply to: RandMan

Yeah.  You might try a clean installation of this latest WHQL driver for that card:

 

http://www.nvidia.com/object/win8-win7-winvista-64bit-314.07-whql-driver.html

 

Hope it helps.

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.