Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
james.bender
Posts: 2
Registered: ‎07-17-2013
Message 1 of 7 (645 Views)

REVIT Architecture 2014 - Cannot get license

645 Views, 6 Replies
07-17-2013 08:44 AM

We've got a single license manager server, and have activated keys for the EMS_2014 Suite installed.

 

"86112EMS_2014_0F" v1.000, vendor: adskflex
  License server: e143autocadlm
  floating license  starts: 1-jan-1990,   expires: 15-jul-2016
  Requests from the same USER/HOST do not consume a new license

This license can be checked out


Users of 86112EMS_2014_0F:  (Total of 125 licenses issued;  Total of 0 licenses in use)


AutoCAD 2014 Runs and gets licenses from it

Inventor 2013 Runs and gets licenses from it

 

Revit Architecture 2014 gives an error of 0.0.0 no license obtained.

 

We've tried Revit Architecture 2014 with the product code of 240F1 and 241F1 both do the same thing.  Where do I go from here?

 

 

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,577
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 7 (643 Views)

Re: REVIT Architecture 2014 - Cannot get license

07-17-2013 08:59 AM in reply to: james.bender

according to this http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=21379174&linkID=9242018&CMP=OTC-RSS...

revit architecture 2014 doesn't grab an  Education Master Suite 2014 license only revit one box does

New Member
lcsdhelpdesk
Posts: 1
Registered: ‎07-17-2013
Message 3 of 7 (630 Views)

Re: REVIT Architecture 2014 - Cannot get license

07-17-2013 11:03 AM in reply to: DarrenP

Having the same issue.  Is everyone having this issue rolling back to 2013 and getting a 2013 license?

 

 

New Member
james.bender
Posts: 2
Registered: ‎07-17-2013
Message 4 of 7 (627 Views)

Re: REVIT Architecture 2014 - Cannot get license

07-17-2013 11:14 AM in reply to: DarrenP

Well here is the problem though, for licenses we have the following. 

 

Education Master Suite 2014

Autodesk 3ds Max Design 2014 (English) 64-Bit
Autodesk AutoCAD 2014 (English) 32-Bit
Autodesk AutoCAD 2014 (English) 64-Bit
Autodesk AutoCAD Architecture 2014 (English) 32-Bit
Autodesk AutoCAD Architecture 2014 (English) 64-Bit
Autodesk AutoCAD Civil 3D 2014 (English) 64-Bit
Autodesk AutoCAD Mechanical 2014 (English) 32-Bit
Autodesk AutoCAD Mechanical 2014 (English) 64-Bit
Autodesk InfraWorks 2014 (English) 64-Bit
Autodesk Inventor Professional 2014 (English) 32-Bit
Autodesk Inventor Professional 2014 (English) 64-Bit
Autodesk Revit Architecture 2014 (English) 32/64-Bit
Autodesk Showcase 2014 (English) 32-Bit
Autodesk Showcase 2014 (English) 64-Bit

 

xxx-xxxxxx 125  

 

 

 

So what product code should I be using to get that version of Revit to run?  It is supposed to be part of the Education Master Suite we have.

 

 

 

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,577
Registered: ‎09-13-2007
Message 5 of 7 (618 Views)

Re: REVIT Architecture 2014 - Cannot get license

07-17-2013 11:46 AM in reply to: james.bender

it could be a bug with the Educational Master Suite 2014

i would contact your educational license supplier and have them create a case with autodesk

Mentor
dtiemeyer
Posts: 401
Registered: ‎01-09-2004
Message 6 of 7 (611 Views)

Re: REVIT Architecture 2014 - Cannot get license

07-17-2013 12:28 PM in reply to: DarrenP

Also, for some of the products with 'cascading' licensing, the order in which the license file is sequenced is important. Try putting your 'most valuable' products (e.g. Revit) at the beginning.

 

See an earlier post of mine for reference:

 

http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/Cascading-Licenses-AMEP-and-Revit-Systems-Serie...

 

 

Striving to be a WOMBAT, Waste Of Money, Brains, & Talent...

⁞|⁞ Please use the Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos functions as appropriate to further enhance the value of these forums. Thank you!
*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,577
Registered: ‎09-13-2007
Message 7 of 7 (543 Views)

Re: REVIT Architecture 2014 - Cannot get license

07-26-2013 09:43 AM in reply to: dtiemeyer
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!