Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
jsweigar
Posts: 3
Registered: ‎12-19-2012
Message 1 of 4 (539 Views)

Revit 2013 Spelling Errors

539 Views, 3 Replies
12-19-2012 06:43 AM

Is there an add on or setting that would underline spelling mistakes in Revit simular to AutoCAD? My office is beginging to use revit for more projects and we are finding more spelling mistakes in Revit than in Cad. It would be very helpful to have spelling errors underlined after we type them.

 

Thanks

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,588
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 4 (534 Views)

Re: Revit 2013 Spelling Errors

12-19-2012 07:37 AM in reply to: jsweigar
Member
jsweigar
Posts: 3
Registered: ‎12-19-2012
Message 3 of 4 (495 Views)

Re: Revit 2013 Spelling Errors

12-21-2012 05:13 AM in reply to: jsweigar

I am aware it has spell check, i was hoping that it could have the
same function as autocad where it would underline mispelled words as
your typing

Member
jsweigar
Posts: 3
Registered: ‎12-19-2012
Message 4 of 4 (457 Views)

Re: Revit 2013 Spelling Errors

01-15-2013 06:07 PM in reply to: TravisNave
I am aware it has spell check, i was hoping that it could have the same function as autocad where it would underline mispelled words as your typing
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!