Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Contributor
Osunlade
Posts: 19
Registered: ‎04-27-2011
Message 1 of 4 (197 Views)

Re Install

197 Views, 3 Replies
11-12-2012 07:21 AM

Having upgraded to Windows 7 and reinstalled Inventor Suite 2010, I can't get a new activation code. I've double checked the serial number and it is correct. This was the version I had Instailled on Windows XP.

 

EDITED TO REMOVE LICENSE INFO

Mentor
Janet2009
Posts: 240
Registered: ‎06-04-2009
Message 2 of 4 (182 Views)

Re: Re Install

11-12-2012 09:55 AM in reply to: Osunlade

Don't post your Serial Number here.

and what Inventor Suite 2010 has to do with Mechanical 2010?

Community Manager
philip.s
Posts: 2,674
Registered: ‎09-27-2011
Message 3 of 4 (173 Views)

Re: Re Install

11-12-2012 10:23 AM in reply to: Janet2009

Hello Osunlade and welcome to the community!

 

I moved your initial posting to our Installation and Licensing board and edited it to remove your licensing info as this is a public forum.

 

It looks as though your AutoCAD Inventor Suite 2010 serial number has been upgraded to Autodesk Product Design Suite Premium per a Subscription Contract, of which all 3 seats have been activated. Please contact Gordon Mcintosh if you have any additional information on the usage and or let me know if you need additional clarification.



Philip Schmelzer
Contributor
Osunlade
Posts: 19
Registered: ‎04-27-2011
Message 4 of 4 (163 Views)

Re: Re Install

11-12-2012 11:12 AM in reply to: Janet2009

Autocad / Mechanical is part of Inventor Suite 2010, so I tossed a coin to decide which forum I posted in.

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.