Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Contributor
david.scheu
Posts: 16
Registered: ‎02-01-2011
Message 41 of 47 (3,087 Views)

Re: "First Run Initialization" Every Time I Start AutoCAD 2012 Mechan

07-16-2013 12:19 PM in reply to: jarod
Perhaps, but the issue also occurs under XP, which doesn't have UAC.
New Member
uroozv
Posts: 2
Registered: ‎07-20-2013
Message 42 of 47 (3,039 Views)

Re: "First Run Initialization" Every Time I Start AutoCAD 2012 Mechan

07-20-2013 12:13 AM in reply to: pete592

this is how i solved the problem on Windows XP. 
Right click>Run as..>uncheck the protect my computer........


Active Member
jcastiglioni
Posts: 7
Registered: ‎06-05-2012
Message 43 of 47 (2,954 Views)

Re: "First Run Initialization" Every Time I Start AutoCAD 2012 Mechan

07-30-2013 06:11 AM in reply to: uroozv
uroozv, thanks for the data, it worked for me.
Contributor
david.scheu
Posts: 16
Registered: ‎02-01-2011
Message 44 of 47 (2,868 Views)

Re: "First Run Initialization" Every Time I Start AutoCAD 2012 Mechan

08-06-2013 02:04 PM in reply to: jcastiglioni

Dang. Not working for me.

 

All these years on XP and I've never messed with that checkbox. But if I understand it correctly, the protection you are turning off is normally off anyway, and unchecking the box doesn't give any additional rights to the program that it wouldn't already have with a normal startup. So I don't really get why it would work, but I'm glad it does for someone. Cheers!

New Member
uroozv
Posts: 2
Registered: ‎07-20-2013
Message 45 of 47 (2,862 Views)

Re: "First Run Initialization" Every Time I Start AutoCAD 2012 Mechan

08-06-2013 07:48 PM in reply to: david.scheu
another problem is that every time i restart windows, the setting goes back
to being checked again. so now i dont double click to open AutoCAD, instead
i right click, run as, uncheck the option and then start it.

Urooz Virk
*Architect*
*
*
*A-30 Kailash Colony*
*Chintel's Business Center, Suite G-6/7*
*New Delhi - 110048*
*999 99 13771*
*011 4064 7035*
New Member
tqandah
Posts: 1
Registered: ‎05-04-2014
Message 46 of 47 (984 Views)

Re: "First Run Initialization" Every Time I Start AutoCAD 2012 Mechan

05-04-2014 12:29 AM in reply to: pete592

Iam trying to install AutoCAD 2014 on Win8 single language but could not run the installation, and the following msg apperars

 

Active Member
chrismendle
Posts: 9
Registered: ‎09-21-2013
Message 47 of 47 (639 Views)

Re: "First Run Initialization" Every Time I Start AutoCAD 2012 Mechan

06-25-2014 08:22 AM in reply to: tqandah

I get this exact message with 3dsmax 2015 on Windows 8. I am logged in as Administrator and have also tried "run as admin".

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.