Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Community Manager
philip.s
Posts: 2,656
Registered: ‎09-27-2011
Message 21 of 28 (188 Views)

Re: "Download your upgrade now" not working

04-09-2013 03:42 PM in reply to: miha.santavec

Hi Miha,

 

I've also made the necessary correction to your account which should resolve the blank screen / SFDC looping issue. Please allow at least 15-30 minutes for the changes to become visible on your end. If it doesn't clear it up, please send me a Private Message (click on my philip.s profile name and then "Send this user a private message") with your password or permission to reset it and I'll troubleshoot accordingly.

 

As mentioned earlier, anyone who finds themselves in a similar situation can also download current release software directly from the corresponding Trials page, and current + previous version software from Matt, our Virtual Assistant.



Philip Schmelzer
Member
miha.santavec
Posts: 4
Registered: ‎03-28-2013
Message 22 of 28 (167 Views)

Re: "Download your upgrade now" not working

04-12-2013 04:53 AM in reply to: philip.s

Hi,

 

I still have same looping issue. Can you please check again.

I have downloaded Navisworks 2014 from virtual assistant, but I need serial number.

 

BR,

Miha 

New Member
yankusm
Posts: 1
Registered: ‎04-12-2013
Message 23 of 28 (159 Views)

Re: "Download your upgrade now" not working

04-12-2013 10:54 AM in reply to: miha.santavec

Hi.

 

I'm also having a looping issue when trying to download the latest version of autocad from my subscription website. I've tried to use Chrome Version 26.0.1410.43 and IE 8.0.7601.17514 on a seperate PC. Both give the same results. Please help as I have a few users down due a PC crash, this is the last piece to get them back to work.

 

Thanks,

Matt

Community Manager
philip.s
Posts: 2,656
Registered: ‎09-27-2011
Message 24 of 28 (156 Views)

Re: "Download your upgrade now" not working

04-12-2013 11:35 AM in reply to: miha.santavec

miha.santavec wrote:

I still have same looping issue. Can you please check again.

I have downloaded Navisworks 2014 from virtual assistant, but I need serial number.


Hi Miha,

 

I just sent you a Private Message confirming that we are still troubleshooting the looping error (thanks again for your patience) and confirmed that as your Navisworks entitlement is included in your Building Design Suite license, you would not be able to activate Navisworks until the 2014 suite has been released. I also wanted to point out that you would need to uninstall the software and reinstall as the suite package at that time as well.



Philip Schmelzer
Community Manager
philip.s
Posts: 2,656
Registered: ‎09-27-2011
Message 25 of 28 (152 Views)

Re: "Download your upgrade now" not working

04-12-2013 11:43 AM in reply to: yankusm

yankusm wrote:

I'm also having a looping issue when trying to download the latest version of autocad from my subscription website. I've tried to use Chrome Version 26.0.1410.43 and IE 8.0.7601.17514 on a seperate PC. Both give the same results. Please help as I have a few users down due a PC crash, this is the last piece to get them back to work.


Hi Matt,

 

I've also just made an adjustment to your account. As mentioned above, please send me a Private Message (click on my philip.s profile name and then "Send this user a private message") with your password or permission to reset if you're still experiencing the looping error after a half hr or so.

 

Additionally, can also download current release software directly from the corresponding Trials page, and current + previous version software from Matt, our Virtual Assistant, however it looks like you also have a license of Autodesk Product Design Suite, of which the 2014 release is not out yet.



Philip Schmelzer
Member
miha.santavec
Posts: 4
Registered: ‎03-28-2013
Message 26 of 28 (119 Views)

Re: "Download your upgrade now" not working

04-18-2013 06:36 AM in reply to: philip.s

Hello,

 

it works now, thanks.

Also BDSP is available :smileyvery-happy:

 

BR,

Miha

 

New Member
mloree
Posts: 1
Registered: ‎04-18-2013
Message 27 of 28 (109 Views)

Re: "Download your upgrade now" not working

04-18-2013 11:01 AM in reply to: philip.s

I'm having the same issue with trying to download products that we purchased this morning- the endless loop when I click 'download upgrades'.

Community Manager
philip.s
Posts: 2,656
Registered: ‎09-27-2011
Message 28 of 28 (75 Views)

Re: "Download your upgrade now" not working

04-19-2013 10:44 AM in reply to: mloree

Hi Mike,

 

Confirming that the looping issue with your download page should now be resolved. As I had to reset your password, to verify, I'll be sending the updated login info to you via email following this post. My apologies for the inconvenience and please let us know if we can be of additional support.



Philip Schmelzer
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!