Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
megadeth6
Posts: 2
Registered: ‎05-20-2012
Message 1 of 4 (1,127 Views)

Problem with licensing (empty window)

1127 Views, 3 Replies
05-20-2012 05:37 AM

I have a problem with licensing. I has installed a inventor professional. When I lunch It, it's shows a licensing window, after pressing "activate" button it shows a white window. So I don't have a request code, which is needed to performing a licensing.

problem.png

Alumni
arlinpega.bibat
Posts: 429
Registered: ‎06-14-2011
Message 2 of 4 (1,119 Views)

Re: Problem with licensing (empty window)

05-20-2012 05:04 PM in reply to: megadeth6

Hi megadeth6:

 

You may follow the steps provided through this link:http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=6404339&linkID=9240617

 

Thanks,



Arlin Bibat
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,439
Registered: ‎01-14-2005
Message 3 of 4 (1,108 Views)

Re: Problem with licensing (empty window)

05-21-2012 07:42 AM in reply to: megadeth6
New Member
megadeth6
Posts: 2
Registered: ‎05-20-2012
Message 4 of 4 (1,106 Views)

Re: Problem with licensing (empty window)

05-21-2012 08:54 AM in reply to: megadeth6

Thanks

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.