Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Active Contributor
cpatil365
Posts: 45
Registered: ‎05-03-2013
Message 1 of 5 (197 Views)

None of the Autodesk softwares opening all of sudden!!

197 Views, 4 Replies
06-18-2013 11:12 AM

Dear sir,

 

http://screencast.com/t/GpQqwy6P

 

 I am trying to start/open sim CFD/inventor  2013/2014 , all of sudden it is givig me below errors. It was used to open very nicely before.What happned is one time suddenly the Laptop started "re-start", when the simCFD 2013 was running. that is it all.after restarting, it is giving probelm.

any help is highly appcritaed. I clered now all the cash/cookies and restaretd computer 10 times. But of No use.

 

Pls helpme.

 

 Best Regards,

Chandra

 

 

 

 

Product Support
wildej
Posts: 962
Registered: ‎08-25-2011
Message 2 of 5 (187 Views)

Re: None of the Autodesk softwares opening all of sudden!!

06-18-2013 09:27 PM in reply to: cpatil365

Hi,

 

Is your licence held locally or remotely?



Jon Wilde
Active Contributor
cpatil365
Posts: 45
Registered: ‎05-03-2013
Message 3 of 5 (181 Views)

Re: None of the Autodesk softwares opening all of sudden!!

06-18-2013 11:05 PM in reply to: cpatil365

Dear sir,

 

I have the below license informations. And I had registred, while isntalling in my Laptop.

I am not sure is it local or remotley handled ?  But this simCFD is the student version.

 
Version:Autodesk Simulation CFD 2013 (Multilingual) 32-Bit
Issued:2013-06-07 22:43:01
Product Key:812E1
Serial:900-38498051

 

Thanks

Chandra

 

Active Contributor
cpatil365
Posts: 45
Registered: ‎05-03-2013
Message 4 of 5 (175 Views)

Re: None of the Autodesk softwares opening all of sudden!!

06-19-2013 05:05 AM in reply to: cpatil365

Dear Experts,

 

Do I need to unisnatll all of my Autodesk and re-install again ?

Is that ultimate solution or do we have some work arounds to fix this issues ?

 

Many Thanks,

Chandra

 

 

Product Support
wildej
Posts: 962
Registered: ‎08-25-2011
Message 5 of 5 (164 Views)

Re: None of the Autodesk softwares opening all of sudden!!

06-21-2013 04:39 AM in reply to: cpatil365

I have moved this to the installation and licencing page, they should be able to help you.

 

Have you tried a software 'repair'?



Jon Wilde
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.