Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
New Member
rwsw7244
Posts: 2
Registered: ‎12-23-2012
Message 1 of 3 (380 Views)

Newbie question: Backburner hardware requirement

380 Views, 2 Replies
12-23-2012 11:53 PM

Dear sir / madam,

 

My customer is asking for a network render farm installation.  However, I am not able to find any reference about the requirement for Backburner Manager.  

 

Can I run this Backburner Manager in a desktop or VM with Windows XP/Vista/7 with 1GB RAM and 500GB HDD? 

 

Also, is the Backburner Manager come with the Autodesk 3D Max?  

 

Do I need to install Audodesk 3D Max on the computer running hte Backburner Manager?

 

Thanks a lot,

Rayson Wong

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,332
Registered: ‎09-13-2007
Message 2 of 3 (351 Views)

Re: Newbie question: Backburner hardware requirement

12-25-2012 08:41 AM in reply to: rwsw7244

 

 

Also, is the Backburner Manager come with the Autodesk 3D Max?  

 

Do I need to install Audodesk 3D Max on the computer running hte Backburner Manager?

 


yes backburner comes 3ds max and no you do not need 2 install 3ds max on the backburner manager computer

New Member
rwsw7244
Posts: 2
Registered: ‎12-23-2012
Message 3 of 3 (317 Views)

Re: Newbie question: Backburner hardware requirement

01-01-2013 06:18 PM in reply to: DarrenP

Hi Darren,

 

Thanks a lot for the answer.

 

I did not recall there is any mentioning of the "hardware requirement" for the Backburner Manager.  Does it mean that I can use any decent computer for the Backburner Manager?

 

Thanks,

Rayson

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.