Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
bsmith
Posts: 3
Registered: ‎04-09-2011
Message 1 of 4 (233 Views)

Multiple Workstations

233 Views, 3 Replies
04-09-2011 08:18 AM

We are gearing a program for multiple workstations that will be used to train multiple students. How do we utilize the Autodesk Student software on the same workstation numerous times with different students each cycle?

 

Thanks Brian

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,280
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 4 (208 Views)

Re: Multiple Workstations

04-13-2011 05:02 PM in reply to: bsmith

Try a product like Microsoft SteadyState or other product that locks the settings of a machine and restores it back to preconfigured settings after a reboot. 

Travis Nave Send TravisNave a Private Message                       Need help in your post? Mention me with @TravisNave
Member
bsmith
Posts: 3
Registered: ‎04-09-2011
Message 3 of 4 (194 Views)

Re: Multiple Workstations

04-14-2011 05:51 AM in reply to: TravisNave

SteadyState was shelved a few months ago. Is there a tool by Autodesk?

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,328
Registered: ‎09-13-2007
Message 4 of 4 (177 Views)

Re: Multiple Workstations

04-15-2011 06:55 AM in reply to: bsmith

no there is not

autodesk doesn't make that kind of software as far as i know

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.