Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
bsmith
Posts: 3
Registered: ‎04-09-2011
Message 1 of 4 (235 Views)

Multiple Workstations

235 Views, 3 Replies
04-09-2011 08:18 AM

We are gearing a program for multiple workstations that will be used to train multiple students. How do we utilize the Autodesk Student software on the same workstation numerous times with different students each cycle?

 

Thanks Brian

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,603
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 4 (210 Views)

Re: Multiple Workstations

04-13-2011 05:02 PM in reply to: bsmith

Try a product like Microsoft SteadyState or other product that locks the settings of a machine and restores it back to preconfigured settings after a reboot. 

Member
bsmith
Posts: 3
Registered: ‎04-09-2011
Message 3 of 4 (196 Views)

Re: Multiple Workstations

04-14-2011 05:51 AM in reply to: TravisNave

SteadyState was shelved a few months ago. Is there a tool by Autodesk?

*Expert Elite*
DarrenP
Posts: 7,575
Registered: ‎09-13-2007
Message 4 of 4 (179 Views)

Re: Multiple Workstations

04-15-2011 06:55 AM in reply to: bsmith

no there is not

autodesk doesn't make that kind of software as far as i know

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!