Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
Marko7
Posts: 3
Registered: ‎10-08-2013
Message 1 of 4 (1,225 Views)
Accepted Solution

missing .msi file on installation of LT 2014

1225 Views, 3 Replies
10-08-2013 08:09 AM

I'm missing file _laD8A4.tmp.msi in my temp directory.  Any suggestions?  I can't install my program.  HELP!

Marko7,

 

Hello. Download the full installer from here:

 

  1. Go to http://www.autodesk.com
  2. At the bottom of the page, beneath "Help and Support" click "Customer Service"
  3. Click the "Ask" button for the "Virtual Agent"
  4. Once the Virtual Agent opens, click "Downloading and Installation"
  5. Click "Software Download links"
  6. Click "I need to redownload my product"
  7. Select the appropriate product and download

Then uninstall using the MS fixit tool.

http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall\

 

Then clean out your temp folder and try to install.

 

Thank you for taking part in our community!

Member
Marko7
Posts: 3
Registered: ‎10-08-2013
Message 2 of 4 (1,214 Views)

Re: missing .msi file on installation of LT 2014

10-08-2013 10:08 AM in reply to: Marko7

 I tried to re-install the program and another .msi file came up missing.

Product Support
dembkod
Posts: 575
Registered: ‎05-26-2010
Message 3 of 4 (1,194 Views)

Re: missing .msi file on installation of LT 2014

10-08-2013 02:40 PM in reply to: Marko7

Marko7,

 

Hello. Download the full installer from here:

 

  1. Go to http://www.autodesk.com
  2. At the bottom of the page, beneath "Help and Support" click "Customer Service"
  3. Click the "Ask" button for the "Virtual Agent"
  4. Once the Virtual Agent opens, click "Downloading and Installation"
  5. Click "Software Download links"
  6. Click "I need to redownload my product"
  7. Select the appropriate product and download

Then uninstall using the MS fixit tool.

http://support.microsoft.com/mats/Program_Install_and_Uninstall\

 

Then clean out your temp folder and try to install.

 

Thank you for taking part in our community!



David Dembkoski
Member
Marko7
Posts: 3
Registered: ‎10-08-2013
Message 4 of 4 (1,177 Views)

Re: missing .msi file on installation of LT 2014

10-09-2013 06:52 AM in reply to: Marko7

This actually worked.  Thank you!

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.