Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Contributor
jamestien
Posts: 13
Registered: ‎04-11-2007
Message 1 of 4 (378 Views)
Accepted Solution

Maya 2009 Network license setting issue, error -97,121

378 Views, 3 Replies
09-27-2012 09:46 AM

Hi,

I just reinstalled my Windows XP and Maya 2009. I used embedded LMtools to set the previous license file, but license cannot run correctly.

I have checked the computer name and Mac address are correct in the license file, and windows privilege was setting as administrator.

But I got the following log.

I know that it looks like I got a Invalid license key issue, but the LMtools can read the license completely. I had tried to turn off the firewall and anti-virus, ticked/ ticked off ignore path environmental variables, but all useless.

Does anyone has idea what happened to me or what I can do for? Thanks a lot.

 

8:33:19 (lmgrd) Rereading license file... Requested from 208 6_1@teacher
18:33:19 (lmgrd) Reread: Started sgiawd (pid 3740)18:33:19 (lmgrd) Done rereading
18:33:19 (lmgrd) ...Finished rereading
18:33:19 (sgiawd) FLEXnet Licensing version v11.5.0.0 build 56285 i86_n3
18:33:19 (sgiawd) Invalid license key (inconsistent authentication code)
18:33:19 (sgiawd)  ==>FEATURE MayaUnltdf sgiawd 2009 permanent 51 CC4498E71858
18:33:19 (sgiawd) Invalid license key (inconsistent authentication code)
18:33:19 (sgiawd)  ==>FEATURE MayaFluidSimf sgiawd 2009 permanent 51 176FD3C82A29
18:33:19 (sgiawd) Invalid license key (inconsistent authentication code)
18:33:19 (sgiawd)  ==>FEATURE MayaMRFMUnlimitedf sgiawd 2009 permanent 51 CF920F05597E
18:33:19 (sgiawd) License server system started on 140.129.10.185
18:33:19 (sgiawd) No features to serve, exiting
18:33:19 (sgiawd) EXITING DUE TO SIGNAL 27 Exit reason 4
18:33:24 (lmgrd) sgiawd exited with status 27 (No features to serve)
18:33:24 (lmgrd) sgiawd daemon found no features.  Please correct
18:33:24 (lmgrd) license file and re-start daemons.
18:33:24 (lmgrd)
18:33:24 (lmgrd) This may be due to the fact that you are using
18:33:24 (lmgrd) a different license file from the one you expect.
18:33:24 (lmgrd) Check to make sure that:
18:33:24 (lmgrd) C:\FLEXlm\aw_client.lic
18:33:24 (lmgrd) is the license file you want to use.
18:33:24 (lmgrd)

James Tien
Business Development Manager
Grandtech C. G. Systems Inc. Taiwan

I think that is LMTOOLS 11.9 and 11.5 issue.

I uninstalled both of them and restarted my computer and installed 11.5 again, everything is fine now. 

Product Support
emily.xu
Posts: 467
Registered: ‎03-29-2010
Message 2 of 4 (370 Views)

Re: Maya 2009 Network license setting issue, error -97,121

09-27-2012 07:41 PM in reply to: jamestien

There seems something wrong with your license file from the log, since we don't have your license to check, suggest you try to regenerate the license and see if works. Or, send me your license file by Private Message, I will help you to check if it works.




Emily Xu
Contributor
jamestien
Posts: 13
Registered: ‎04-11-2007
Message 3 of 4 (325 Views)

Re: Maya 2009 Network license setting issue, error -97,121

10-02-2012 12:56 AM in reply to: jamestien

I think that is LMTOOLS 11.9 and 11.5 issue.

I uninstalled both of them and restarted my computer and installed 11.5 again, everything is fine now. 

James Tien
Business Development Manager
Grandtech C. G. Systems Inc. Taiwan

Product Support
emily.xu
Posts: 467
Registered: ‎03-29-2010
Message 4 of 4 (302 Views)

Re: Maya 2009 Network license setting issue, error -97,121

10-11-2012 08:27 PM in reply to: jamestien

I would to say sorry for the delay to reply you, for I took a long vacation in past days for our National day.

Very glad to know your problem resolved and thank you very much for the update.

 




Emily Xu
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.