Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Distinguished Contributor
rgruychev
Posts: 233
Registered: ‎11-24-2005
Message 1 of 4 (219 Views)

Lmtools work use 100 porcent from virtual machine Hyper V

219 Views, 3 Replies
07-14-2013 11:45 PM

Lmtools work use 100 %   from  virtual machine Hyper V.

I have problem  Lmtools  use 100 %   from  my virtual machine Hyper V.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,362
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 4 (196 Views)

Re: Lmtools work use 100 porcent from virtual machine Hyper V

07-16-2013 11:03 AM in reply to: rgruychev

Which version are you using?

Distinguished Contributor
rgruychev
Posts: 233
Registered: ‎11-24-2005
Message 3 of 4 (183 Views)

Re: Lmtools work use 100 porcent from virtual machine Hyper V

07-18-2013 06:22 AM in reply to: rgruychev

lmtools  11.7.0.0 build 73797 x64b
hyper v - 6.1.7601.17514

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,362
Registered: ‎01-14-2005
Message 4 of 4 (172 Views)

Re: Lmtools work use 100 porcent from virtual machine Hyper V

07-18-2013 08:15 AM in reply to: rgruychev

Go out and grab 11.11.1.1.

 

I have an article here that includes the latest 64-bit adskflex.exe.

 

http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/Autodesk-Network-License-Manager-2014/m-p/38198...

 

But you can grab the latest 64-bit lmgrd, lmtools, and lmutil here:

 

http://www.globes.com/support/fnp_utilities_download.htm#downloads

 

 

 

 

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.