Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Distinguished Contributor
rgruychev
Posts: 233
Registered: ‎11-24-2005
Message 1 of 4 (221 Views)

Lmtools work use 100 porcent from virtual machine Hyper V

221 Views, 3 Replies
07-14-2013 11:45 PM

Lmtools work use 100 %   from  virtual machine Hyper V.

I have problem  Lmtools  use 100 %   from  my virtual machine Hyper V.

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,478
Registered: ‎01-14-2005
Message 2 of 4 (198 Views)

Re: Lmtools work use 100 porcent from virtual machine Hyper V

07-16-2013 11:03 AM in reply to: rgruychev
Distinguished Contributor
rgruychev
Posts: 233
Registered: ‎11-24-2005
Message 3 of 4 (185 Views)

Re: Lmtools work use 100 porcent from virtual machine Hyper V

07-18-2013 06:22 AM in reply to: rgruychev

lmtools  11.7.0.0 build 73797 x64b
hyper v - 6.1.7601.17514

*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,478
Registered: ‎01-14-2005
Message 4 of 4 (174 Views)

Re: Lmtools work use 100 porcent from virtual machine Hyper V

07-18-2013 08:15 AM in reply to: rgruychev

Go out and grab 11.11.1.1.

 

I have an article here that includes the latest 64-bit adskflex.exe.

 

http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/Autodesk-Network-License-Manager-2014/m-p/38198...

 

But you can grab the latest 64-bit lmgrd, lmtools, and lmutil here:

 

http://www.globes.com/support/fnp_utilities_download.htm#downloads

 

 

 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.