Installation & Licensing

Installation & Licensing

Reply
Member
sean_rodrigues
Posts: 4
Registered: ‎12-29-2013
Message 1 of 7 (477 Views)

installing Maya 2014 SP3

477 Views, 6 Replies
12-29-2013 04:38 PM

How do I verify that SP3 is installed?  When I go to Main Menu>Help>About Maya, I do not see any reference to SP3 in the name of the version.

Sean

Product Support
tony.su
Posts: 179
Registered: ‎01-05-2012
Message 2 of 7 (442 Views)

Re: installing Maya 2014 SP3

12-30-2013 11:59 PM in reply to: sean_rodrigues

about maya.jpg



Tony Su
Member
sean_rodrigues
Posts: 4
Registered: ‎12-29-2013
Message 3 of 7 (432 Views)

Re: installing Maya 2014 SP3

12-31-2013 03:40 PM in reply to: tony.su

Hello Tony, that is what I was expecting to see, but mine does not show the SP3.  Attached is a screen grab of what I see after installing the SP3.


Sean

 

Product Support
tony.su
Posts: 179
Registered: ‎01-05-2012
Message 4 of 7 (418 Views)

Re: installing Maya 2014 SP3

01-01-2014 06:18 PM in reply to: sean_rodrigues

Do you see cut ID? Your maya released in 2013.3, so it isn't sp3.

Download from here -

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=22443097&linkID=9242259



Tony Su
Member
sean_rodrigues
Posts: 4
Registered: ‎12-29-2013
Message 5 of 7 (403 Views)

Re: installing Maya 2014 SP3

01-02-2014 09:14 PM in reply to: tony.su

I had an upgrade to Maya 2014.  I clicked on the link you gave me and downloaded Autodesk_Maya_2014_SP3_English_Japanese_SimplifiedChinese_Win_64bit.sfx(1)

 

It only installed the Backburner, it did not install anyother patches.  Was that the correct link to download the patch for Maya 2014 SP3?

 

Sean

Product Support
tony.su
Posts: 179
Registered: ‎01-05-2012
Message 6 of 7 (398 Views)

Re: installing Maya 2014 SP3

01-02-2014 10:06 PM in reply to: sean_rodrigues
the correct file is Autodesk_Maya_2014_SP3_English_Linux_64bit.tgz

you can find in http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=22443097&linkID=9242259

But you need uninstall Maya 2014 first, or you will see "installed" when you install Maya.
This is how-to uninstall Maya on linux:
http://help.autodesk.com/view/INSTALL_LICENSE/2014/ENU/?guid=GUID-28DA8922-C1D0-406C-B7FA-8FBB99D10E...


Tony Su
Member
sean_rodrigues
Posts: 4
Registered: ‎12-29-2013
Message 7 of 7 (366 Views)

Re: installing Maya 2014 SP3

01-07-2014 07:53 PM in reply to: tony.su

I have a PC, do I have to uninstall the old Maya 2014, then install the new Maya 2014 SP3?  I ask this because I can not find my install for Maya 2014.  I don't want to loose my Maya 2014.

 

Sean

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!